Σκίτσο: Πως αντιμετωπίζει και πως λύνει κάθε χώρα ένα πρόβλημα;

Ένα σκίτσο που δείχνει πως αντιμετωπίζει κάθε χώρα ένα πρόβλημα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ένα σκίτσο με λίγη δόση χιούμορ και αρκετή δόση αλήθειας.

Ένα ιδιαίτερα εύστοχο και ευφάνταστο διάγραμμα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα εσωτερικά προβλήματα σε κάθε χώρα δημοσιοποίησε ο Jerome Vandon.

Σύμφωνα λοιπόν με το σκίτσο, στη Γερμανία όταν υπάρχει πρόβλημα αμέσως αντιμετωπίζεται, σε αντίθεση με τη Βρετανία όπου προηγείται μια εξέταση του ζητήματος παρέα με ένα τσάι. Στην Κίνα τα προβλήματα απλώς «διαγράφεται», δηλαδή θεωρείται ως μη υπάρχον. Σύμφωνα με το διάγραμμα, στην Ελλάδα, όταν υπάρχει πρόβλημα τα πάντα…κλείνουν.

Δείτε το διάγραμμα:

σκίτσο-1α: σκίτσο-1β

 

http://bit.ly/1qZ8fxs

Δείτε επίσης τα εξής:

Τι είναι η Τράπεζα Χρόνου που κερδίζει έδαφος στην... Τράπεζα Χρόνου. Εδώ μπορείς να δώσεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον και αντί για χρήματα, να λάβεις κάτι που έχεις ανάγκη. Είσαι κομμωτής και κουρεύεις...
Πρόγραμμα για νέους αγρότες έρχεται μετά το καλοκα... Πρόγραμμα ενίσχυσης για νέους αγρότες έρχεται μετά το καλοκαίρι με επιδοτήσεις  που θα φτάνουν μέχρι και τα 22.000 ευρώ για νέους έως 40 ετών. Τα επαγ...