«Όλοι μαζί για το παιδί»

«Όλοι μαζί για το παιδί»

oloi-mazi-mporoyme

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», οργανώνουν για δύο Σάββατα του Σεπτεμβρίου σειρά δράσεων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τίτλο «ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ  ΧΑΜΟΓΕΛΑ».

Για τέταρτη συνεχή χρονιά συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών και τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί». Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 και 17  Σεπτεμβρίου σε οκτώ σημεία στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι σας περιμένουμε να φέρετε σχολικά είδη:

  1. Στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο AVENUE
  2.  Στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο Galleria
  3. Στο Αιγάλεω, στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST
  4. Στην Αγία  Παρασκευή, στην κεντρική πλατεία μπροστά από την εκκλησία

 

Θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happenings από τον Κίκο, τον αγαπημένο κλόουν των παιδιών και την παρέα του, αλλά και με δημιουργική απασχόληση από την Nannuka και τους συνεργάτες της!

Τα σχολικά είδη, θα παραληφθούν στο Μαρούσι  από την Κιβωτό του Κόσμου, στη Γλυφάδα και στην Αγία  Παρασκευή,  από την Ένωση «Μαζί για το παιδί» για τις ανάγκες των παιδιών των ιδρυμάτων, στο Αιγάλεω, από τις  κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω.

 

«ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ  ΧΑΜΟΓΕΛΑ».

Όλοι μαζί για το παιδί

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΣΚΑΪ

 

http://bit.ly/2cqyict

Δείτε επίσης τα εξής:

Εισπρακτικές εταιρίες: Παράνομες ξανά... Δεν είναι νόμιμη η ανακοίνωση από τις εισπρακτικές εταιρίες σε τρίτο-μη οφειλέτη στοιχείων που αφορούν τον οφειλέτη, σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Πρ...
Σε πλήρη κυκλοφορία το Δεκέμβριο ο αυτοκινητόδρομο... Στα μέσα Δεκεμβρίου θα δοθεί σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και ο κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη. Αυτό έγ...