Ο Γιώργος Νταλάρας στο «ΠΡΩΙΝΟ» του ΑΝΤ1

Γιώργος-Νταλάρας-ΠΡΩΙΝΟ-ΑΝT1

Ο Γιώργος Νταλάρας στο «ΠΡΩΙΝΟ» του ΑΝΤ1
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Γιώργος Νταλάρας ανοίγει την καρδιά του και μιλάει πρώτη φορά στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την δικαστική του διαμάχη με τον Τζίμη Πανούση καθώς και  για την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του.

Συζητά για την προσωπική του ζωή, για τους τραγουδιστές Αντώνη Ρέμο και Νότη Σφακιανάκη και μας αποκαλύπτει αν του έχουν γίνει πολιτικές προτάσεις. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σχολιάζει με το δικό του τρόπο τις πολιτικές εξελίξεις και αναφέρεται στην υπουργοποίηση της γυναίκας του  Άννας Νταλάρα.

Αύριο, Τετάρτη 27 Απριλίου μη χάσετε ένα διαφορετικό Γιώργο Νταλάρα σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση στο «ΠΡΩΙΝΟ» του ΑΝΤ1.

 

http://bit.ly/234zSBG

Δείτε επίσης τα εξής:

«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» έρχεται στον ΑΝΤ1... Μια από τις πιο κλασικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου «Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ» έρχεται έγχρωμη για πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 23 ...
Ελλάδα σ’ αγαπώ – Πρεμιέρα 25/4/15... Ένα παιχνίδι που μυρίζει Ελλάδα έρχεται στο Mega, το Σάββατο στις 21:15. Η  Ντορέττα Παπαδημητρίου λέει «Ελλάδα σ’ αγαπώ». Πειράγματα, τραγούδια...