«Ζω καλύτερα» με τη Ζέτα Δούκα και τον Τάσο Παπαλαζάρου

ζω-καλύτερα-με-τη-ζέτα-δούκα

«Ζω καλύτερα» με τη Ζέτα Δούκα και τον Τάσο Παπαλαζάρου το Σάββατο 7 Μαΐου στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Ζέτα λίγο πριν γεννήσει δείχνει με τη βοήθεια του γυμναστή- φυσικοθεραπευτή Μιχάλη Χατζαντώνα ασκήσεις για εγκύους, που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ο Τάσος εξετάζει τις διατροφικές γνώσεις της Όλγας Φαρμάκη και αμέσως μετά οι δύο τους παίζουν έναν αγώνα μπάσκετ που κόβει την ανάσα με κάποιους από τους πιο καταξιωμένους παίκτες της Α1 κατηγορίας!

ζω-καλύτερα-με-τη-ζέτα-δούκα

Συζητούν, ακόμη, για τη σωστή διατροφή που θα οδηγήσει σε ένα υγειές πεπτικό σύστημα και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για τις προληπτικές εξετάσεις που χρειάζονται τα παιδιά.

Ακόμα, μαθαίνουν τα πάντα για το σωστά εξοπλισμένο οικιακό φαρμακείο, ειδικά για τα σπίτια που έχουν παιδιά. Με τι πρέπει να το εφοδιάσουν για να είναι προετοιμασμένοι απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να προκύψει.

Τέλος, μαθαίνουν από τη γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη με ποιες ασκήσεις θα αποκτήσουν τους γλουτούς που ονειρεύονται.

«Ζω καλύτερα» κάθε Σάββατο στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

http://bit.ly/1Zq7Pvy

Δείτε επίσης τα εξής:

DANCING WITH THE STARS 5 ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ 11ο L... ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΗΤΑΝ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ Το πρώτο Dancing with the Stars της χρονιάς είχε πολύ χορό! Δεν θα μπορούσε άλλωστε το 20...
Ράδιο Αρβύλα: Η διαχρονικά κορυφαία εκπομπή επιστρ... Ράδιο Αρβύλα: Eπιστρέφει στον ANT στις 9 Μαϊου Η πλέον αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αποχαιρέτισε για λίγο το φανατικό κοινό της, με ένα...