«Ραδιοφωνικό Greekaffair» με καλεσμένη την Νάϊρα Αλεξοπούλου

Νάϊρα Αλεξοπούλου

«Ραδιοφωνικό Greekaffair» με καλεσμένη την Νάϊρα Αλεξοπούλου.

Δευτέρα 26/09, κοντά σας το «Ραδιοφωνικό Greekaffair» στο sfinakiafm.gr με την Αδαμαντία Λαουμτζή και τον Κυριάκο Τσικορδάνο.

tsiko-eleni-naira

Καλεσμένη τους η Νάϊρα Αλεξοπούλου. Μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια με πλούσια παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλές μεγάλες συνεργασίες.

Η Νάϊρα Αλεξοπούλου  βρέθηκε στο χώρο του Θεάτρου Χυτήριο και συνομίλησε με την Αδαμαντία και τον Κυριάκο σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

radiofoniko-greekaffair

Συντονιστείτε για να μας ακούσετε Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, 8μμ με 10μμ ώρα πατρίδας! Μόνο στο sfinakiafm!

naira-eleni-adamantia

Moto του Ραδιοφωνικό Greekaffair

«Μην ξεχνάτε ότι είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας. Ο νους μας είναι σαν ραδιοφωνικός πομπός που στέλνει σήματα στους άλλους να αντιδράσουν απέναντί μας, με τον τρόπο που αντιδρούν.»
www.greekaffair.gr
http://bit.ly/2cJejnD

Δείτε επίσης τα εξής:

Η τελετή απονομής των “Super Music Awards 2016” στ... Η τελετή απονομής των “Super Music Awards 2016” στον ΣΚΑΙ. Η  μεγαλύτερη γιορτή μουσικής που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο, την Πέμπτη 4 Αυγούστου ...
DWTS 5 – 7o LIVE…ΚΑΝΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΑΠ... Ένα ιδιαίτερο Live ήταν το 7ο για το «Dancing With The Stars», αφού οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν το τραγούδι της ζωής τους και μάλιστα… δεν έφυγε κανείς!...