Ποιος είναι ο δεύτερος ενδιαφερόμενος από τη γειτονική Τουρκιά, που θέλει τηλεοπτική άδεια;

Μετά τον ιδιοκτήτη του TV8 Ατσούμ Ιλίτσαλι, ο οποίος – όπως αποκάλυψε ο Β. Λεβέντης και παραδέχθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος – ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα τηλεοπτική άδεια, εμφανίστηκε και δεύτερος ενδιαφερόμενος από τη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη έδειξε ενδιαφέρον για ένα κανάλι της Θράκης, ένας γνωστός στο παρελθόν Τούρκος επιχειρηματίας. Πρόκειται, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, για τον Σαμπατίν Τουρκούρ, τον οποίο συναντήσαμε και πάλι όταν «κονταροχτυπήθηκε» με τον Ιβάν Σαββίδη για τη ΣΕΚΑΠ. Τότε έχασε, αλλά όπως ακούγεται, θέλει να επανέλθει.

Στην Αθήνα ο Ιλίτσαλι;

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φήμες ότι είναι στην Αθήνα ο Ιλίτσαλι.

Οπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε την Τρίτη το απόγευμα (ενώ συνεχιζόταν ο σάλος για τον τούρκο καναλάρχη) ένα πολυτελέστατο, δεκαθέσιο δικινητήριο τζετ τύπου Challenger 300, με τουρκικό νηολόγιο και με τέσσερις επιβάτες.

Αμέσως οι επιβάτες κατευθύνθηκαν με πολυτελή αυτοκίνητα που τα συνόδευαν «φουσκωτοί» στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης.

Ο Βηματοδότης σημειώνει μάλιστα πως ακριβώς το ίδιο αεροσκάφος έχει και ο Acum Ilicali, το οποίο είχε αγοράσει το 2013.

Πηγή: www.iefimerida.gr

http://bit.ly/1ShDZEA

Δείτε επίσης τα εξής:

25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑ... ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΤΟ FB, ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ένα ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ UNIVERSAL STUDIOS Ο ΑΝΤ1 γιορτάζει φέτος 25 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας...
Η Ελένη Καρακάση αναδείχθηκε νικήτρια του 9ο Live... Η Ελένη Καρακάση είναι η μεγάλη νικήτρια στο 9o live του Your Face Sounds Familiar. Η γνωστή ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Susan Boyle και καθήλωσε κοινό,...