Μαρί Κυριακού: Νέο βιβλίο «Μάικ ο Φασολάκης – Κόντρες με τον Αρακά»

Η Μαρί Κυριακού και ο ηθοποιός Άρης Πλασκασοβίτης, έκαναν την πρώτη τους εγγραφή στο στούντιο για το νέο βιβλίο της συγγραφέα, Μάικ ο Φασολάκης: « ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ».

d93ccb1c-acee-44fb-b422-d24b528aa192

Ο Άρης Πλασκασοβίτης θα υποδυθεί τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών στη νέα θεατρική παράσταση που θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και που έχει τίτλο: «ΜΑΙΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ- ΤΟ ΠΑΡΤΥ!», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Στο στούντιο εκφώνησαν μαζί το σποτ που θα μεταδίδεται για το καινούργιο βιβλίο της, το οποίο  θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο.

Πρόκειται για ένα βιβλίο διασκεδαστικό, με χιούμορ, με χαριτωμένες παιδικές κόντρες αλλά και έναν καινούργιο ήρωα …τον Μπάμπη τον Αρακά!

Το βιβλίο εκδίδεται από τις εκδόσεις Ψυχογιός, σε εικονογράφηση Λήδας Βαρβαρούση και δώρο το DVD με την αφήγηση της Μαρί Κυριακού.

 

www.greekaffair.gr  

http://bit.ly/1Nat522

Δείτε επίσης τα εξής:

«Η Δικαίωση της αθωότητας» από τις εκδόσεις Ωκεανό... Ο Κυριάκος Κουζούμης κυκλοφορεί την 4η συγγραφική του δουλειά με τίτλο «Η δικαίωση της αθωότητας» από τις εκδόσεις Ωκεανός. Ένα μυθιστόρημα, βασισμέν...
Ανακοινώθηκαν τα βραβεία της Εταιρείας Συγγραφέων... Ανακοινώθηκαν τα βραβεία της Εταιρείας Συγγραφέων. Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τα βραβεία «Διδώ Σωτηρίου» και «Δαίδαλος» της...