Έκδήλωση: Είκοσι χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Βουγιουκλάκη

Εκδήλωση: Είκοσι χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο Χυτήριο.

aliki_

Με την ευκαιρία της επετείου των 3 χρόνων της εκπομπής Daily TV και του radio .gr του Βασίλη Σαμαριτάκη και τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο της  Άλικης Βουγιουκλάκη, θα γίνει μεγάλη εκδήλωση στο Θέατρο «Χυτήριο»  Ιεράς οδού 44 την Τρίτη  27-9 2016 και ώρα 9 μμ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ προαιρετική θα είναι η συνεισφορά για τη σωτηρία και την ενίσχυση των σκοπών του Τ.Α.Σ.Ε.Η (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών)

Θα τιμηθούν οι ηθοποιοί: Σπύρος Φωκάς, Ευαγγελία Σαμιωτάκη, Τάκης Χρυσικάκος και ο Στέλιος Μάινας. Το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης θα καλύψει η ορχήστρα του Δήμου Μυτιλήνης, ενώ στο τραγούδι θα συμμετέχουν ο Μάκης Ψαραδέλης, η Δέσποινα Τσολάκη, η Μαριαλένα Οικονομίδου και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

http://bit.ly/2cHYuPI

Δείτε επίσης τα εξής:

Έπεσε με τον πιο όμορφο τρόπο η αυλαία του «Μύλου ... Μετά από 38 ημέρες λειτουργίας, το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, έκλεισε τις πύλες του με μια εντυπωσιακή τελετή, όπως και άρχισε. Ο...
Ο Πολυχώρος VAULT διοργανώνει το 4ο OPEN SEPTEMBER...    OPEN SEPTEMBER 4 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΙΟΥ Το OPEN SEPTEMBER είναι ένας καλλιτεχνικός θεσμός που εγκαινιάστηκε με μεγάλη επ...