Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά αγκαλιάζει τα παιδιά

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση,  ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά, ανοίγει τις κοινωνικές του δραστηριότητες για το 2016 ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά,  στην οποία συμμετέχει και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Έτσι, Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 11:00 το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα ανοίξει τις πόρτες του στα παιδιά που μέχρι τώρα δεν μπόρεσαν να επισκεφτούν την παιδική σκηνή του και θα δώσει μια παράσταση του έργου του Λέοντος  Τολστόι «Πόση Γη Χρειάζεται ο Άνθρωπος»,  με την ευγενική υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  που θα μοιράσει δώρα στα παιδάκια.

Σημαντικοί φίλοι από τον χώρο του Πολιτισμού και της Πολιτικής θα έρθουν να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά και τα μέλη του ΙΣΠ την παράσταση,  για να χαρούν μαζί τους,  αλλά και να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο την ευρύτερη προσπάθεια ανακούφισης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων .

 

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΠΛΑΤΑΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                      ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗ

 

http://bit.ly/1ShNCTQ

Δείτε επίσης τα εξής:

Ο ΘΩΜΑΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΗΣ CFCO... Στην επόμενη διάλεξη, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, στις 7.30 μ.μ., φιλοξενούμε τον Θωμά Δοξιάδη, αρχιτέκτονα και αρχιτέκτονα τοπίου. Στην ομιλία του μ...
Ταξίδι στην παραμυθένια πόλη των Τρικάλων – ... Ταξίδι στην παραμυθένια πόλη των Τρικάλων - Video Φίλες και φίλοι μου σας καλωσορίζουμε στην Παραμυθένια πόλη των Τρικάλων. Μαζί θα κάνουμε ένα μι...