Η «καρδιά» της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδος χτυπάει στη πόλη των Τρικάλων.

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, μια φιλόξενη πόλη και ένας λαμπερός  Μύλος των Ξωτικών ήταν αρκετά, για να προσελκύσουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

 

Μικροί και μεγάλοι εκδρομείς από κάθε γωνιά της χώρα μας, επισκέφτηκαν τον παραμυθένιο Αλευρόμυλο Ματσόπουλου και έζησαν ξεχωριστές στιγμές.

 

Η Ελληνική «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» με τον Άη Βασίλη, τα δεκάδες ξωτικά, την σταρένια Νεράιδα Βιολάντα και τους Αλευροποντικούληδες φουρναραίους, υποδέχτηκε τους επισκέπτες της και κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες χαμόγελα παιδιών, στον όμορφο και ασφαλή Μύλο.  Τα μηνύματα για την συνέχεια είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικά αφού οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 3 Ιαν 2016.

c309b1a3-83d6-4f3c-9596-68c64f258a8f

Η ηλιόλουστη χειμωνιάτικη ημέρα μετατράπηκε σε μια μαγική γιορτή, χορευτικά συγκροτήματα, χορωδίες και μουσικά σχήματα διασκέδασαν τους επισκέπτες, το βράδυ έκλεισε με εξαιρετική ελληνική μουσική και φαναρογιορτή!

 

Οι εκπλήξεις στο Μύλο των Ξωτικών όμως δεν σταματούν εδώ. Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:00 ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας Στέλιος Λεγάκης θα βρίσκεται στον Μύλο των Ξωτικών για μια μαγική συναυλία.

mylos-xotikon.greekaffair.gr

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά που επιλέγετε τον Μύλο των Ξωτικών  και μας αναδείξατε ως τον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό. Η αγάπη σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαμόγελα , διασκέδαση και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

http://bit.ly/25OP0Y3

Δείτε επίσης τα εξής:

ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ‘... Με ξεχωριστό τρόπο γιορτάσαμε στον  Πολυχώρο ‘’διέλευσις’’ την Ημέρα της Γυναίκας.Η διακεκριμένη  γνωσιακή ψυχολόγος Έφη Κεραμιδά ανέπτυξε με πολύ α...
Η Victoria Hislop στην Αθήνα, σε μια βραδιά έκπληξ... Απολαύστε τη Victoria Hislop σε μια ομιλία της σχετικά με τη σπουδαιότητα του βιβλίου και τη λογοτεχνία του σήμερα. Μαζί της θα είναι η Αστερόπη Λαζα...