Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  που έκοψε την Κυριακή το πρωί 17/1/2016 στα γραφεία της  η Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών «ΔΗΜΗΤΡΑ»

DSCN1323 (2)

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος : Πατρίκαλος Θεόδωρος καλοσώρισαν τα μέλη  και τους φίλους που παραβρέθηκαν εκεί.

Το παρόν στην κοπή της πίτας έδωσε και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μεγ. Καλυβιών  κος Χρήστος Σκούφας  όπου με την σειρά ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη  της  Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών «ΔΗΜΗΤΡΑ»

DSCN1328

Επίσης να πούμε ότι η τυχερή που κέρδισε το  φλουρί της πίτας ήταν η κ. Κική Παπαντώνη .

DSCN1334

Πλούσιος ήταν και ο μπουφές  που πρόσφερε η  Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών «ΔΗΜΗΤΡΑ» και το δοκίμασαν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί , ενώ το κρασί και το τσίπουρο έρεε άφθονο  ..

Τέλος  να πούμε οπως κάθε χρονιά ετσι και φέτος  την πίτα της   Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών «ΔΗΜΗΤΡΑ»  την πρόσφερε  το ζαχαραπλαστείο  του Ευθύμιου Χαχάμη .

Το greekaffair.gr εύχεται στο  ΔΣ και τον πρόεδρο καλή χρονιά  υγειά ,αγάπη ,  και πάντα επιτυχίες ….

Ρεπορταζ – Κυριάκος Τσικορδάνος

http://bit.ly/25OWtq3

Δείτε επίσης τα εξής:

Δημήτρης Μαραμής | «Αισθηματική ηλικία» – Στ... Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής παρουσιάζει στο Μουσείο Μπενάκη (κτήριο Πειραιώς) την Αισθηματική Ηλικία με τον εξαιρετικό νέο ερμηνευτή Θοδωρή Βουτσικάκη...
Athens Rum Festival 2016, 6 & 7 Νοεμβρίου, Ζά... Athens Rum Festival 2016, 6 & 7 Νοεμβρίου, Ζάππειο. Πρώτη φορά στην Αθήνα όλα τα ποτά ρούμι μαζί σε μια γιορτή.Σεμινάρια και γευσιγνωσίες από Ελλ...