Στην μάχη για την επιτυχία της πορείας κατά της ανεργίας Πάτρα – Αθήνα

poreia-kata-tis-anergeias-patra-athina

Στην μάχη για την επιτυχία της πορείας κατά της ανεργίας Πάτρα – Αθήνα

Με πυρετώδης ρυθμούς κινούνται στον Δήμο Πατρέων για να οργανώσουν την πορεία αγώνα κατά της ανεργίας. Μέχρι στιγμής, πληθώρα είναι οι συμμετοχές φορέων τόσο από την Πάτρα όσο και από γειτονικούς νομούς.

Οι πληροφορίες του greekaffair.gr αναφέρουν ότι άνθρωποι του Δημάρχου έχουν έρθει σε επαφή με διάφορους καλλιτέχνες προκειμένου να πλαισιώσουν την εκδήλωση.

762anergiα

Έτσι, η δημοτική αρχή, βλέποντας την προσπάθεια της να επιτυγχάνει, αποφάσισε μετά το πέρας της πορείας, να… ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες και όχι μόνο, διοργανώνοντας μεγάλη υπαίθρια συναυλία, πιθανότατα –ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί- στο Μώλο της Αγίου Νικολάου. Φαίνεται ότι τα έχουν καταφέρει αφού παρόντες αναμένεται να είναι οι Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη και Ελευθερία Αρβανιτάκη και φυσικά αφιλοκερδώς. Οι προσπάθειες του Δήμου συνεχίζονται προκειμένου να «κατέβουν» στην Πάτρα όσο το δυνατόν περισσότεροι καλλιτέχνες.

www.greekaffair.gr

http://bit.ly/1Nat8Li

Δείτε επίσης τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ... Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το  1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ σε συνεργασία με την Παιδική Σκηνή της ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ. Τo ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ...
Η Victoria Hislop στην Αθήνα, σε μια βραδιά έκπληξ... Απολαύστε τη Victoria Hislop σε μια ομιλία της σχετικά με τη σπουδαιότητα του βιβλίου και τη λογοτεχνία του σήμερα. Μαζί της θα είναι η Αστερόπη Λαζα...