Η Άνωση και το τέρας της Σία Φαράκη

 Το θεατρικό εργαστήρι της  <<Σία Φαράκη>>και ο  Ε.Λ.Ο.Κ. παρουσιάζουν  δύο έργα «Η Άνωση και το τέρας»  και το  Δικαστήριο ζώων.

DSC_0012 (1)

 

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 8μ.μ. στο Δημαρχείο Μεγάλων Καλυβίων θα παρουσιαστούν δύο έργα. Το μικρό τμήμα με παιδιά από νήπια μέχρι Β΄ Δημοτικού παρουσιάζουν το οικολογικό παραμύθι << Η Άνωση και το τέρας>> και το μεσαίο τμήμα με παιδιά από Γ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού παρουσιάζει την κωμωδία << Δικαστήριο ζώων >>.

Αλλά οι παραστάσεις του εργαστηρίου δεν σταματάνε εδώ. Θα ξαναπαιχτεί το έργο του εφηβικού τμήματος << Ένας φτωχός θα μας σώσει >> και έρχεται σύντομα η παράσταση των ενηλίκων με μια κωμωδία έκπληξη.

 

www.greekaffair.gr               

http://bit.ly/1Y5dPLO

Δείτε επίσης τα εξής:

Οι Γλυκές Ρέγγες παρουσιάζουν «Cinderella: όσα δεν... Οι Γλυκές Ρέγγες, η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού παρουσιάζουν την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου (ώρα 21.15’) στο Θέατρο Ελιάρτ την παράσταση με τίτλο...
«Ο Τελευταίος Επισκέπτης» στο Υπόγειο, του Ιδρύμα... Από την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου μέχρι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή Για 16 μόνο παραστάσεις Στον ει...