Βραδιά για τους φίλους του Ιδρύματος «Το σπίτι του ηθοποιού»

Το σπίτι του ηθοποιού

  Βραδιά για τους φίλους του Ιδρύματος «Το σπίτι του ηθοποιού».

ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ

Η Άννα Φόνσου ετοιμάζει για τους φίλους του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» δύο παραστάσεις που συζητήθηκαν πολύ, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στις 9 το βράδυ.

Μετά από την επιτυχία που σημείωσαν επαναλαμβάνονται οι επιτυχημένες παραστάσεις  «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ» του Λουίτζι Πιραντέλο και η «ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΚΤΩ» του Ζαν Κοκτώ. Η πρώτη παράσταση, το έργο «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ» παίζει και σκηνοθετεί η Άννα Φόνσου και η άλλη παράσταση «ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΚΤΩ» παρουσιάζει τρία μονόπρακτα του γνωστού θεατρικού συγγραφέα σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κοστούμια των παραστάσεων είναι από το βεστιάριο του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» όπως γίνεται σε όλες τις παραγωγές του ιδρύματος και πρόκειται για αυθεντικά κοστούμια Ελλήνων Ηθοποιών.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική εισφορά στον κουμπαρά του ιδρύματος.

 

clipart-eyes-blue-eyes-png-kKCxj4-clipart  Το Διαβάσανε… 2830

http://bit.ly/21rNEyD

Δείτε επίσης τα εξής:

Οι ENCARDIA επιστρέφουν στο θέατρο ELIART Ανήσυχα... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 & ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ τραγούδια ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ (ΓΚΡΕΚΑΝΙΚΑ) ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑΣ και ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΤΑΡΑΝΤΕΛΑΣ Χωρίς μικ...
«Closer» του Patrick Marber από τη Square Theatr... «Η αγάπη και το σεξ είναι σαν την πολιτική. Δεν έχει σημασία το τί λες ή τί εννοείς αλλά το τί κάνεις. Οι πράξεις είναι εκείνες που μετράνε...» Patr...