Καταχειροκροτήθηκε η παράσταση της Σία Φαράκη

Καταχειροκροτήθηκε Ο Φτωχός από το θεατρικό εργαστήρι Σία Φαράκη

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο 7-5  η θεατρική παράσταση «Ένας φτωχός θα μας σώσει» από το θεατρικό εργαστήρι «Σία Φαράκη» του Ε.Λ.Ο.Κ. για το Σύλλογο ΦΛΟΓΑ.

DSC_0105

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους : Ο Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Παπανικολάου, ο Πρόεδρος Μ.Καλυβίων κος Χρήστος Σκούφας, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κα Βασιλική Κάκλα, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κος Χρήστος Μπουλούμπασης, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κος Αθανάσιος Λιούτας, ο Πρόεδρος του Ε.Λ.Ο.Κ. κος Βασίλης Τσεκούρας, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ε.Λ.Ο.Κ. κος Χρήστος Παπαπολύκαρπος, καθώς και οι: Κυριακή Κάβουρα Αντιπρόεδρος Ε.Λ.Ο.Κ., Δέσποινα Κουρκούτα Γ.Γραμματέας, Γιώργος Χαχάμης ταμίας, Νίκος Χατζής μέλος του Δ.Συμβουλίου .

DSC_0131

Το εφηβικό τμήμα του εργαστηρίου καταχειροκροτήθηκε και όλοι τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια. Η υπεύθυνη του Συλλόγου Φλόγα κα Λίτσα Γκρόπα ευχαρίστησε το κοινό που στήριξε αυτή την προσπάθεια και έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και την δασκάλα τους κα Σία Φαράκη.

www.greekaffair.gr

http://bit.ly/23DSitq

Δείτε επίσης τα εξής:

‘’Κακά τα ψέματα’’ Πρεμιέρα κάνει στο θέατρο Eliar... Την Τρίτη 12/01/2016  κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Eliart η νέα θεατρική παράσταση με τίτλο ‘’Κακά τα ψέματα’’ σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Χ...
Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ «Ο κουρέας της Σεβίλλης»της Κάρμεν... Ίδρυμα ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ «Ιλιάδα» του Ομήρου Θέατρο  ΚΙΒΩΤΟΣ   «Ο κουρέας της Σεβίλλης»     Η  Κάρμεν Ρο...