«Παράσιτα» στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τα «Παράσιτα», το έργο της Βίβιεν Φράντσμαν, που παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου με την Κόρα Καρβούνη και την Ιωάννα Κολλιοπούλου, έκλεισε 150 παραστάσεις και συνεχίζει για λίγες ακόμα κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Λίγα λόγια για το έργο :

H Πινκ αγαπάει τη Ρόλλυ και η Ρόλλυ αγαπάει την Πινκ. Είναι αδελφές, που μοιράζονται το ίδιο τραυματικό παρελθόν και το ίδιο ζοφερό παρόν: ναρκωτικά, φτώχεια, έλλειψη εκπαίδευσης, βία, κακοποίηση, φυλακή, κοινωνικό περιθώριο. Η μία θέλει να ξεφύγει. Όμως η άλλη την χρειάζεται κοντά της.

Το έργο «Παράσιτα» γράφτηκε από τη Βίβιεν Φράντσμαν ύστερα από παραγγελία της θεατρικής εταιρείας Clean Break, που ιδρύθηκε το 1979 από δύο φυλακισμένες γυναίκες, που πίστευαν ότι το θέατρο είναι το κατάλληλο μέσο για να φέρει τις κρυφές ιστορίες των φυλακισμένων γυναικών μπροστά στο ευρύ κοινό.

* Με αφορμή την παράσταση διοργανώνονται συζητήσεις με το κοινό σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Διάβαση.

 

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15

 

 

http://bit.ly/1RGHZCJ

Δείτε επίσης τα εξής:

Αλέξης Σταμάτης-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ…Μελίσσια... H Αγάπη, grande dame της ελληνικής λογοτεχνίας, βρίσκεται κατάκοιτη στο κρεβάτι της σ’ ένα µεγάλο αρχοντικό στα Μελίσσια. Στον ίδιο χώρο εµφανίζονται...
«ΜΠΕΕΕ!!!» Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ &... Η Σπείρα Σπείρα μπαίνει στον δέκατο πέμπτο λειτουργίας της. Με εξαιρετικές κριτικές και πάρα πολλά χρέη. Απελπισμένη κραυγή απελπισίας που εκφρ...