Μύρωνας Στρατής : «ΔΕΣ ΕΓΩ»

Μύρωνας Στρατής : «ΔΕΣ ΕΓΩ»

Ο Μύρωνας Στρατής αυτό το καλοκαίρι μας έχει ταρακουνήσει με το πρόσφατο single «ΔΕΣ ΕΓΩ», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε ήδη πολύ, ξεχειλίζοντας ταυτόχρονα ρυθμό, δυναμισμό και συγκίνηση και αποκαλύπτοντας πόσο έχει ωριμάσει ο αγαπημένος καλλιτέχνης όλον τον τελευταίο καιρό.

Κάτι που φαίνεται και στην ανανεωμένη του εικόνα στο video clip του «ΔΕΣ ΕΓΩ» (μόλις κυκλοφόρησε σε σκηνοθεσία Sherif Francis, επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου και τη χορηγία της Amita Motion), η poprockμουσική του Μύρωνα ακούγεται τώρα πιο ολοκληρωμένη, ώριμη και σέξι από ποτέ, παρασέρνοντας κορίτσια και αγόρια στη μελωδία, το ρυθμό και στο νόημα των στίχων.

Για μια ακόμη φορά ο ευγενικός τραγουδοποιός, που υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική, αποκαλύπτει στο «ΔΕΣ ΕΓΩ» το ταλέντο του να μεταλλάσσεται σε εκρηκτικό ερμηνευτή!

Το «ΔΕΣ ΕΓΩ» είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

http://bit.ly/1XmdylE

Δείτε επίσης τα εξής:

Στέλιος Ρόκκος «Θάλασσα» : Tο ολοκαίνουργιο video ... Το τραγούδι της Ημέρας στο Greekaffair.gr. Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip του Στέλιου Ρόκκου  "Θάλασσα". Η σκηνοθεσία είναι  του Κώστα Αμοιρ...
«Εσύ αλλού κι εγώ στην Πάρο» Γιάννης Πάριος... Το τραγούδι της Ημέρας στο Greekaffair.gr. Ακούστε το νέο τραγούδι «Εσύ αλλού κι εγώ στην Πάρο»είναι ο τίτλος του νέου single του Γιάννη Πάριου. http...