Οι Μέλισσες επιστρέφουν «Πιο Δυνατά»

Μετά από έναν θριαμβευτικό χειμώνα στο ΒΟΧ ΑTHENS, το μαγαζί που χάρη στο συγκρότημα αποτέλεσε το καλύτερο και πιο δυναμικό club της νυχτερινής Αθήνας, οι Μέλισσες επιστρέφουν…«Πιο Δυνατά» με το απόλυτο summer hit!


Το νέο τους dance single με τίτλο «Πιο Δυνατά» σε μουσική και στίχους από τους ίδιους έρχεται να μας ξεσηκώσει και να αποτελέσει το soundtrack του φετινού  καλοκαιριού!

Mετά από τις δύο ρυθμικές και μελαγχολικές μπαλάντες: «Δεν Μπορούμε Να Μαστε Μαζί» και «Δε Με Νοιάζει Αν Μ’ Αγαπάς», οι ΜΕΛΙSSES ξαναχτυπούν στους γνώριμους dance ρυθμούς τους που όλοι αγαπάμε ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Κλείστε τα μάτια σας, ανεβάστε την ένταση ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ και ταξιδέψτε μουσικά με τις ΜΕΛΙSSES!

http://bit.ly/25b2wYb

Δείτε επίσης τα εξής:

Χατζιδάκις -«Η μπαλάντα των αισθήσεων και των παρα... Μάνος Χατζιδάκις "Η μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων" Από "Τα 35 τραγούδια της Ρωμαϊκής Αγοράς" Στίχοι: Άρης Δαβαράκης https://youtu.b...
«Θες ένα κόσμο πιο μεγάλο» : Γιάννης Κότσιρας... «Θες ένα κόσμο πιο μεγάλο» : Γιάννης Κότσιρας Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου CD: Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει MINOS-EMI 2014 ...