Γιώργος Αστρίτης – «Ο Γάτος»

Ο Γιώργος Αστρίτης, μετά το πρώτο του single «Το λες» από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, αποφασίζει να διασκευάσει μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Καμάρα ένα πολυαγαπημένο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου.

«Ο Γάτος» που πρώτη ερμήνευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο δίσκο «Ανθρώπων έργα» το 1993, σήμερα ο νέος καλλιτέχνης Γιώργος Αστρίτης δίνοντας νέο ήχο κ ερμηνεία μέσα από τη δική του ροκ ματιά, μας υπενθυμίζει πόσο επίκαιρο και «φρέσκο» παραμένει μετά από τόσα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο δημιουργοί ακούγοντας την νέα αυτή προσέγγιση -διασκευή  του έργου τους, έδωσαν με χαρά την άδειά τους στο νέο τραγουδοποιό Γιώργο Αστρίτη, βάζοντας και οι δυο τους τις δικές τους «πινελιές» στην ηχογράφηση και στην τελική παραγωγή.

www.greekaffair.gr

http://bit.ly/1YimPvc

Δείτε επίσης τα εξής:

To τραγούδι της Ημέρας : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑ... Στίχοι άγνωστου καλλιτέχνη  και Γιώργος Ζαμπετας jr μουσική ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ επιμ.ενορχηστρωσης μπουζουκια ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ https://www.youtube....
Χάρις Αλεξίου νέο τραγουδι “ΕΝΑ ΝΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑ ΟΧ... Χάρις Αλεξίου “ΕΝΑ ΝΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑ ΟΧΙ” είναι το τραγούδι της Ημέρας στο greekaffair.gr   https://youtu.be/wdqQIx-P-9w Η Χάρις Αλεξίου, σε μι...