Το Ελληνικό ψηφιακό περιοδικό.

Με υλικά τον πολιτισμό, την διασκέδαση, τα ταξίδια και την επιχειρηματικότητα δημιουργεί μια όαση ενημέρωσης. Παρακολουθεί την επικαιρότητα για το θέατρο, τη μουσική, το σινεμά, το βιβλίο, την υγεία, την ομορφιά, τη μόδα, τη μαγειρική κ’ ζαχαροπλαστική και άλλα πολλά θέματα στην Ελλάδα. Παραμένει χωρίς κουτσομπολιά, φήμες και φλυαρία αμφιβόλου αισθητικής, όμως με συνεντεύξεις, διαγωνισμούς και εκπλήξεις!

Προβάλλει τα καλά της Ελλάδας, γιατί έχουμε και καλά!

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγαλώνει σ’ όλη τη χώρα, και εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη χάρη στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του αλλά και την εμπιστοσύνη και στήριξη των φίλων του, μέσα κι έξω από την Ελλάδα.

Προτείνει μια ποιότητα ζωής στα μέτρα του καθένα.

Γνωρίστε τους ανθρώπους πίσω από το GreekAffair.gr

Η Ιδιοκτήτρια του greekaffair.gr

Αδαμαντία Λαουμτζή

Γεννήθηκε στο Darwin της Αυστραλίας ενώ επέλεξε την Ελλάδα ως τόπο κατοικίας το 1986. Από τότε, περνά τον χρόνο της μεταξύ των δύο χωρών. Σπούδασε φωτογραφία, μουσική (κρουστά), make-up artist, hair styling, occupational health and safety και παρακολούθησε on-line μαθήματα σκηνοθεσίας ενώ είναι αυτοδίδακτη στο Graphic Design and Digital Media.

Ιδιοκτήτης του greekaffair.gr

Κυριάκος Τσικορδάνος

Σπούδασε ηλεκτρολόγος Εσωτ. Εγκατ. όμως ο δρόμος της ζωής του ήταν άλλος, αυτός της δημοσιογραφίας. Ξεκίνησε από την τηλεόραση TRT και το Ραδιόφωνο ενώ στην συνέχεια έγραφε και έκανε reportaz και συνεντεύξεις για το περιοδικό ιδέεςmag, το site artistbook.gr και το site ideesmag.gr. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και έχει περάσει από το sfinakiafm, αρχικά με την εκπομπή «αλάτι και πιπέρι» ενώ έχει κάνει και εκπομπή μαζί με την Αδαμαντία Λαουμτζή το «Ραδιοφωνικό greekaffair.gr». Η μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα, την Τέχνη, τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό τον έκανε τον Οκτώβριο του 2014 να δημιουργήσει μαζί με την Αδαμαντία Λαουμτζή, το greekaffair.gr

Τελευταία άρθρα του Κυριάκου Τσικορδάνου

GreekAffair.gr ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Εκδότης

Κυριάκος Τσικορδάνος

Γραφικά & Φωτογραφία

Αδαμαντία Λαουμτζή

Συνεντεύξεις

Κυριάκος Τσικορδάνος

Μαράη Γεωργούση

Επικοινωνία

Κυριάκος Τσικορδάνος

Γράφουν:

Κυριάκος Τσικορδάνος

Βίκη Τσίγγα

Γιώργος Τσελεμεντές CHEF

Μαράη Γεωργούση Ιστορικός Τέχνης

Κατερίνα Μιχαηλίδου Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Μαρία Παραρά

Κωνσταντίνα Λιβιεράτου

Γιώργος Χρυσικός