Αρχιτεκτονική Live : «The Delay» – «Eva Sakellari & The SoulVibes»

 Αρχιτεκτονική Live

Αρχιτεκτονική-live-delay-και-η-eva-sakellari-soulvibes

~~Πέμπτη 21 Απριλίου~~

Οι Πέμπτες του Απριλίου συνεχίζουν να έχουν Rock αποχρώσεις, με το έθος που μας έγινε εθισμός!

Οι “The Delay” και η “Eva Sakellari & The SoulVibes” την Πέμπτη 21/04, που αλλού… στην Αρχιτεκτονική Live Stage, στο Γκάζι, υπόσχονται να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά!

Οι The Delay, το αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock συγκρότημα, ξεχωρίζουν για το δυναμισμό και την ενέργεια στις Live εμφανίσεις τους. Στο ενεργητικό τους έχουν  σημαντικές συνεργασίες και συμμετοχές σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλ και events.

Η Eva Sakellari & The SoulVibes ανεβαίνουν στη σκηνή και μας πλημμυρίζουν με  μουσική, χορό και πολλά χαμόγελα! Soul, funk, blues και pop ντύνουν μουσικά το πάρτι, καθώς και πειραγμένες διασκευές που θα σε παρασύρουν στο ρυθμό!

Εύα Σακελλάρη: φωνή

Άγγελος Κραβαρίτης: κιθάρα

Χρήστος Κεχρής: μπάσο

Κων/νος Τριανταφύλλου: σαξόφωνο

Αλέξης Παπαλεξίου: τύμπανα

 

Μαζί τους σε guest εμφάνιση ο εξαιρετικός Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης!

http://bit.ly/1Vj8WyQ

Δείτε επίσης τα εξής:

Το πρώτο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας... Το πρώτο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας φιλοδοξεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να αγκαλιάζει κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης και να μας ψυχα...
LOST IN JAZZ: Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 στις 9 μ.μ... Την Τετάρτη 06.01.2016 (ανήμερα των Φώτων) στις 21:00, το θέατρο Eliart παρουσιάζει τους πιανίστες Γιώργο Κοντραφούρη και Αλέξανδρο Ορφανό στη μουσική...