Ο Δώρος Δημοσθένους στην Ρότα

Ο Δώρος Δημοσθένους στην Ρότα

 

Για δύο Σάββατα του Σεπτέμβρη 17 και 24  στις 21.30

 

Μια μουσική σύμπραξη με τον συνθέτη και πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη

 

«Unplugged Saturdays»

dimosthenous-septemvrios-2016-rota-new

Ένα χρόνο μετά την τελευταία εμφάνιση στον χώρο αυτό, ο Δώρος Δημοσθένους επιστρέφει στην όμορφη αυλή της Ρότας για δύο μοναδικές βραδιές.

Ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με άξονα το νέο album Compere (Μουζάκης, Γιαννίδης, Σουγιούλ) ,ένα μικρό αφιέρωμα στον συνθέτη Δημήτρη Λάγιο με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του και επιλογές από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που επηρέασαν την πορεία του (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Λοΐζος, Σπανός, Τσιτσάνης, Βαμβακάρης , Beatles, E.Presley κλπ)

doros-photo

Με σύμμαχο τον δροσερό φθινοπωρινό καιρό και οδηγό τις αποκαλυπτικές  ερμηνείες και το επικοινωνιακό του χάρισμα ο Δώρος Δημοσθένους μας υπόσχεται δύο αξέχαστα βράδια σ’ένα χώρο που οι αποστάσεις καταργούνται και όλοι μαζί – ερμηνευτής και κοινό – γίνονται ένα και τραγουδάνε παρέα.

Ο Δώρος Δημοσθένους στην ερμηνεία και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο.

INFO

Σάββατο 17/9 και 24/9,

Ώρα 21.30

Σόλωνος 124, Αθήνα

Κρατήσεις απαραίτητες: 210.3801033

Είσοδος 10 ευρώ

Ακούστε το τελευταίο single απ’το album Compere

Τα ζηλιάρικα σου μάτια-Μάρκος Βαμβακάρης

YouTube Link:

 

Ακολουθήστε τον Δώρο Δημοσθένους στο Facebook:

https://www.facebook.com/DorosDimosthenousOfficial/

http://bit.ly/2cMK1W6

Δείτε επίσης τα εξής:

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος για δύο παραστάσεις στο Τρ... Μετά από 20 χρόνια παραστάσεων σε μπαρ κλαμπ γήπεδα θέατρα μουσικές σκηνές επιτέλους ήρθε η ώρα το Stand - Up Comedy να μπει στις κινηματογραφικές αίθ...
Λυρικό Τρίο Όπερα Ζωή Απειρανθίτου – Δημήτρ... Λυρικό Τρίο Όπερα - Οπερέτα - Μιούζικαλ  Ζωή Απειρανθίτου - Δημήτρης Σιγαλός.  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ  Live Stage @ The Bar η μικρή σκηνή του Φεστιβ...