«Η εποχή της αγάπης» Ένα ταξίδι στα όνειρα του Μάνου Χατζιδάκι

«Η εποχή της αγάπης». Ένα ταξίδι στα όνειρα του Μάνου Χατζιδάκι  ΕΡΜΗΝΕΙΑ / ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ.

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 10:00 μ.μ.

Στην γραφική αυλή του θεάτρου Χυτήριο, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση «Η εποχή της αγάπης». Πρόκειται για ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τα μεγάλα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, εμπνευσμένος από το έργο του κορυφαίου δημιουργού Μάνου Χατζιδάκι, μας οδηγεί σε μια βόλτα στο φεγγάρι, στο κόκκινο φεγγάρι, στο χάρτινο φεγγάρι που συνεχίζει να ονειρεύεται όπως τα παιδιά στη γειτονιά που ψάχνουν μ’ ένα άσπρο περιστέρι να βρουν την μαγική πόλη με τ’ αστέρι του βοριά.  

Όλα αυτά, με την προσωπική σφραγίδα του Μαυρίκιου στην ερμηνεία, στο πιάνο και στην ενορχήστρωση και την σύμπραξη του με 2 σπουδαίες φλαουτίστες, την Κωνσταντίνα Ρούσσου και την Χρυσάνθη Αυλωνίτου.

Τοποθεσία: Σημείο Πολιτισμού ΧΥΤΗΡΙΟ, Ιερά Οδός 44, Αθήνα (Μετρό Κεραμεικός)

Ημερομηνία: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 10:00 μ.μ.

Διάρκεια παράστασης : 2 ώρες

Ημέρες και ώρες Ταμείου Θεάτρου:

Καθημερινά από τις 4 μ.μ.

Τηλέφωνο Ταμείου: 210 3412313

Γενική είσοδος κατ’ άτομο:  10 ευρώ

 

www.greekaffair.gr

http://bit.ly/2cYsIhT

Δείτε επίσης τα εξής:

Η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του Γιάννη Πάριου 2... Η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του Γιάννη Πάριου 2016 Γιάννης Πάριος,  ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της Ελλάδας, αλλά και από τους μεγ...
Μίκης Θεοδωράκης στο Μέγαρο Μουσικής 24.4.2016... Ο Μίκης Θεοδωράκης έστειλε μια επιστολή στο Μέγαρο Μουσικής, με την ευκαιρία της συναυλίας με τα εμβληματικά έργα του «Ραψωδία για βαρύτονο και ορχήστ...