Η Φιλαρμονική της Ρόδου, προσφέρει μαγικές μουσικές βραδιές.

Η Φιλαρμονική της Ρόδου, προσφέρει μαγικές μουσικές βραδιές.

filarmoniki-rodoy

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, ανακοινώνει το πρόγραμμα εμφανίσεων της Φιλαρμονικής Ρόδου.

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι αγαπημένες βραδιές των Ροδιτών με τις «Μουσικές Περιπλανήσεις» στον Τρούλο (Μανδράκι) με τη Φιλαρμονική Ρόδου, θα χαρίσουν σε Έλληνες και τουρίστες μαγικές μουσικές βραδιές.

Η φιλαρμονική της Ρόδου θα παίζει  κάθε Κυριακή, μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, αμέσως μετά την υποστολή της Σημαίας (πριν την Δύση του Ήλιου), η Φιλαρμονική Ρόδου θα μας χαρίζει μουσικά ταξίδια από το Ελληνικό και Διεθνές ρεπερτόριο.

Ακόμα, κάθε Τρίτη, η Φιλαρμονική θα παίζει στην Παλιά Πόλη σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά, το απόγευμα στις 18.00’.

Συγκεκριμένα:
• Στην Πλατεία Μουσείου: , 30/8
• Παναγία Μπούργκου: , 6/9
• Πλατεία Αργυροκάστρου: , 20/9
• Πλατανάκια (Πύλη D’ Amboise ): 9/8, 27/9
• Πλατεία Αλ. Χριστοφόρου (έναντι «Νεώρειον»):  23/8

Εκτός από τις συγκεκριμένες προγραμματισμένες εκδηλώσεις, η Φιλαρμονική Ρόδου θα βρίσκεται ανάμεσά σας όλο το καλοκαίρι κάνοντας διάφορα μουσικά Happenings μέσα στο κέντρο της πόλης.

http://bit.ly/2bdWy0A

Δείτε επίσης τα εξής:

Βοτανικός Live Stage «Βαβέλ» Νατάσσα Μποφίλιου... Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν στο Βοτανικός Live Stage το «Βαβέλ». Η παράσταση που ξεκίνησε στ...
Ο Παναγιώτης Λάλεζας στη μουσική σκηνή Σφίγγα... Ο Παναγιώτης Λάλεζας στη μουσική σκηνή Σφίγγα, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Τα δημοτικά του '40 Ο Παναγιώτης Λάλεζας μαζί με τους συνεργάτες του την Τετά...