Συναυλία «Στους δρόμους των τραγουδιών» Βέττα-Ιωάννου

Συναυλία

ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΒΕΤΤΑ  &  ΓΙΑΝΝΗΣ  Κ.  ΙΩΑΝΝΟΥ – «Στους δρόμους των τραγουδιών»

Σάββατο 16 Απριλίου

Συναυλία «Στους δρόμους των τραγουδιών» το Σάββατο 16 Απριλίου στις 21:00, στον πολυχώρο Ελληνικό Μολύβι-Γ. Βρανά (Ιερά Οδός 154 και Νάξου, στάση Μετρό Ελαιώνας), από την Καλλιόπη Βέττα και τον συνθέτη Γιάννη Κ. Ιωάννου, με αφορμή την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εύμαρος με τίτλο: «Στους δρόμους του Μίκη» και περιλαμβάνει μοναδικά και μερικά ανέκδοτα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Η Καλλιόπη Βέττα και ο συνθέτης Γιάννη Κ. Ιωάννου μάς περπατούν στους μουσικούς δρόμους που αγαπούν και αγαπάμε. Από τον Nicola Piovani και την Loreena Mckennitt μέχρι τον Χατζιδάκι και τον Τσιτσάνη, αλλά και με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία.

Κατέχοντας καλά την τέχνη πώς να συγκινούν και να μαγεύουν, η Καλλιόπη Βέττα, ο Γιάννης Κ. Ιωάννου και οι μουσικοί τους μάς υπόσχονται μοναδικές στιγμές.

Info

Πολυχώρος  Ελληνικό Μολύβι-Γ. Βρανά

Ιερά Οδός 154 και Νάξου, στάση Μετρό Ελαιώνας

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

 

http://bit.ly/1TXoqrd

Δείτε επίσης τα εξής:

Μίκης Θεοδωράκης στο Μέγαρο Μουσικής 24.4.2016... Ο Μίκης Θεοδωράκης έστειλε μια επιστολή στο Μέγαρο Μουσικής, με την ευκαιρία της συναυλίας με τα εμβληματικά έργα του «Ραψωδία για βαρύτονο και ορχήστ...
Διονύσης Σαββόπουλος Ελένη Βιτάλη στον Κήπο του Με... Διονύσης Σαββόπουλος Ελένη Βιτάλη , "Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα" στον Κήπο του Μεγάρου! Το γιορτινό ξεκίνημα της περιοδείας θα γίνει το Σάββατο 11 Ιουν...