«Τα βήματα των χωρισμένων εραστών» με την Παυλίνα Στυλιανού

«Les pas des amants désunis»,«Τα βήματα των χωρισμένων εραστών» με την Παυλίνα Στυλιανού και το τζαζ κουαρτέτο της στην μουσική σκηνή του Nixon.

Κυριακές 3, 10, 17 Απριλίου 2016

Μυστηριώδη ταξίδια στη φανταστική χώρα της επιθυμίας. Μια περιπλάνηση στιγμών και αναμνήσεων που χάραξαν την ψυχή μας. Παρίσι-Βερολίνο-Σικάγο. Πόλεις – σύμβολα στην ιστορία του μουσικού θεάτρου και του καμπαρέ. Πόλεις της ουτοπίας που προκαλούν το νου να φανταστεί το ανέφικτο.

Ανεκπλήρωτοι έρωτες που μας οδήγησαν στα άκρα και την καταστροφή κι ένας έρωτας που ξαναγεννιέται μέσα σε μια στιγμή. Τα βήματα των χωρισμένων εραστών ζωντανεύουν ξανά και χορεύουν μαζί με τους J. Brel, Ε. Piaf, Μ. Dietrich, Κ. Weill, C. Porter, J. Kander σε ρυθμούς βαλς, τάγκο και σουίνγκ.

‘…Les feuilles mortes se ramassent à la pelle…Tu vois, je n’ai pas oublié…

Nixon Bar – Restaurant

Διεύθυνση: Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός

Τηλ. κρατήσεων 210 3462077 – http://nixon.gr/

clipart-eyes-blue-eyes-png-kKCxj4-clipart  Το Διαβάσανε… 122

http://bit.ly/1NastJV

Δείτε επίσης τα εξής:

JAZZ FESTIVAL στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου... Το Σάββατο 2  ΙΟΥΛΙΟΥ JAZZ FESTIVAL στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου.     συμμετέχουν: NIKOLAS ANADOLIS TRIO LAB BAND DEPY SAKELLARIOU QUARTET K...
Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής στο Ηρώδει... Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρή αποχαιρετούν το καλοκαίρι στο Ηρώδειο ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ  Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 ώρα έναρξης: 21.00 Ύσ...