Η Φιλαρμονική της Ρόδου, προσφέρει μαγικές μουσικές βραδιές.

Η Φιλαρμονική της Ρόδου, προσφέρει μαγικές μουσικές βραδιές.

filarmoniki-rodoy

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, ανακοινώνει το πρόγραμμα εμφανίσεων της Φιλαρμονικής Ρόδου.

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι αγαπημένες βραδιές των Ροδιτών με τις «Μουσικές Περιπλανήσεις» στον Τρούλο (Μανδράκι) με τη Φιλαρμονική Ρόδου, θα χαρίσουν σε Έλληνες και τουρίστες μαγικές μουσικές βραδιές.

Η φιλαρμονική της Ρόδου θα παίζει  κάθε Κυριακή, μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, αμέσως μετά την υποστολή της Σημαίας (πριν την Δύση του Ήλιου), η Φιλαρμονική Ρόδου θα μας χαρίζει μουσικά ταξίδια από το Ελληνικό και Διεθνές ρεπερτόριο.

Ακόμα, κάθε Τρίτη, η Φιλαρμονική θα παίζει στην Παλιά Πόλη σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά, το απόγευμα στις 18.00’.

Συγκεκριμένα:
• Στην Πλατεία Μουσείου: , 30/8
• Παναγία Μπούργκου: , 6/9
• Πλατεία Αργυροκάστρου: , 20/9
• Πλατανάκια (Πύλη D’ Amboise ): 9/8, 27/9
• Πλατεία Αλ. Χριστοφόρου (έναντι «Νεώρειον»):  23/8

Εκτός από τις συγκεκριμένες προγραμματισμένες εκδηλώσεις, η Φιλαρμονική Ρόδου θα βρίσκεται ανάμεσά σας όλο το καλοκαίρι κάνοντας διάφορα μουσικά Happenings μέσα στο κέντρο της πόλης.

http://bit.ly/2bdWy0A

Δείτε επίσης τα εξής:

Κωστής Μαραβέγιας live «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» η περιοδεία σ... Κωστής Μαραβέγιας live «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» η περιοδεία συνεχίζεται! Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τ...
Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων παρουσιάζει «Ωδή ... Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων παρουσιάζει το χορωδιακό έργο του Zorzes Katris «Ωδή στους Έλληνες». «ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΟΥ ...