Παυλίνα Στυλιανού,«Τα βήματα των χωρισμένων εραστών» στο Nixon

Στυλιανού

Η Παυλίνα Στυλιανού, με «Τα βήματα των χωρισμένων εραστών» στη μουσική σκηνή του Nixon.

Την Κυριακή το βράδυ, 3 Απριλίου, η Παυλίνα Στυλιανού μας ταξίδεψε με τα τραγούδια της. μέσα σε αλλιώτικα μονοπάτια ενώ με τις μελωδίες του κοντραμπάσο και του σαξοφώνου, μεταφερθήκαμε σε εποχές 1930,1940, κάνοντας διάφορα περάσματα από Παρίσι-Βερολίνο και Σικάγο. Πόλεις σύμβολα θα έλεγε κανείς για την ιστορία της  jazz, του βαλς, του ταγκό και του σουίνγκ. Πόλεις με μεγάλα και φαντασμαγορικά καμπαρέ  για εκείνη την εποχή.

Μια βραδιά swing cabaret ζωντάνεψε η Παυλίνα Στυλιανού, με «Τα βήματα των χωρισμένων εραστών» στη μουσική σκηνή του Nixon…τραγούδησε για ανεκπλήρωτους έρωτες να οδηγούν στα άκρα…την καταστροφή… κι ένας έρωτας που ξαναγεννιέται μέσα σε μια στιγμή.

«Τα βήματα των χωρισμένων εραστών» ζωντανεύουν ξανά και χορεύουν μαζί με τους J. Brel, Ε. Piaf, Μ. Dietrich, Κ. Weill, C. Porter, J. Kander σε ρυθμούς βαλς, ταγκό και σουίνγκ.

Παραστάσεις 

3,10,17, Απριλίου 

Ρεπορτάζ – Κυριάκος Τσικορδάνος 

Φωτογραφία – Αδαμαντία Λαουμτζή 

http://bit.ly/1quV202

Δείτε επίσης τα εξής:

Μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον Κώστα Βίρβο... Μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον Κώστα Βίρβο στον μεγάλο ποιητή του λαϊκού μας τραγουδιού, που άφησε πίσω μια μεγάλη περιουσία από δυόμιση χιλιάδες τραγού...
Έγχρωμες σιωπές: Συναυλία του Απόστολου Ντάρλα... Έγχρωμες σιωπές. Συναυλία του Απόστολου Ντάρλα με έργα για σόλο πιάνο. Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία ...