ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διεθνή ΝέαΕπικαιρότηταΡοή Ειδήσεων

Άλμπερτ Μπουρλά: Oι πολίτες ή θα εμβολιαστούν και θα έχουν έναν καλό χειμώνα, η το πιο πιθανό είναι να νοσήσουν

Ο CEO της Pfizer Ά. Μπουρλά σε συνέντευξη στο abcnews: Oι πολίτες ή θα εμβολιαστούν και θα έχουν έναν καλό χειμώνα διαφορετικά, το πιο πιθανό είναι να νοσήσουν 

Ο επιχειρηματίας και CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά που φέρει ελληνικής καταγωγής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC ανέφερε ότι μέσα σε ένα χρόνο θα ξεμπερδέψουμε με τον κορονοϊό και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ενώ όπως δήλωσε, είναι πιθανό να χρειάζεται να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο κατά του κορονοϊού.

Μιλώντας στον George Stefanopoulos, o Άλμπερτ Μπουρλά τοποθετήθηκε ως προς τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ModernaΣτεφάν Μπανσέλ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα προέβλεψε ότι η πανδημία «θα τελειώσει μέσα στον επόμενο χρόνο». Ο τελευταίος υποστήριξε μάλιστα, πως οι πολίτες είτε θα εμβολιαστούν και θα έχουν έναν καλό χειμώνα είτε διαφορετικά, το πιο πιθανό σενάριο είναι να νοσήσουν και ενδεχομένως να χρειαστεί να νοσηλευτούν και στο νοσοκομείο.

«Μέσα στον επόμενο χρόνο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς» είπε χαρακτηριστικά ο CEO της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, που μαζί με την BioNTech πρώτοι διέθεσαν στην αγορά το εμβόλιο για την καταπολέμηση του Covid-19.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Μπουρλά στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, «αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους καινούριες μεταλλάξεις του κορονοϊού και έτσι πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τη ζωή μας αλλά θα κάνουμε κάθε χρόνο εμβόλιο. Το πιο πιθανό σενάριο κατ’ εμέ είναι ότι, επειδή ο ιός θα συνεχίσει να εξαπλώνεται και οι μεταλλάξεις δεν θα εξαφανιστούν, θα χρειάζεται να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο αλλά μένει ακόμα να το δούμε. Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα».

Σχολιάζοντας την έγκρισή της τρίτης δόσης από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για ηλικιωμένους και ευάλωτους ο κ. Μπουρλά είπε χαρακτηριστικά: «Ανυπομονούμε να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε όλους αυτούς τους ευάλωτους ανθρώπους, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την πανδημία».

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Η μουσική είναι ζωή» με την Μαρινέλλα και ένα μεγάλο σχήμα τραγουδιστών και μουσικών στο Diogenis Studio!

Newsroom

Σάλος για έγγραφο του «My Market» στους εργαζόμενους – «Να χαμογελάτε γιατί έχετε δουλειά»

Newsroom

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω των εκδηλώσεων για την «46η Επέτειο του Πολυτεχνείου»

Newsroom