ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Υγεία

Απόστολος Ζέρβας παιδίατρος: «Όνειδος όταν παιδίατροι παραπλανούν γονείς αποσκοπώντας στον εμβολιασμό των παιδιών με πειραματικό εμβόλιο»

Απόστολος Ζέρβας παιδίατρος: «Όνειδος όταν παιδίατροι παραπλανούν γονείς αποσκοπώντας στον εμβολιασμό των παιδιών με πειραματικό εμβόλιο»

Ο παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας σχολιάζει με ανάρτηση του στο Facebook το δελτίο ενημέρωσης που εκδόθηκε από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία και ζητεί από τους παιδιάτρους να αποκρύπτουν τις παρενέργειες από τα εμβόλια.

«Μόνον θυμό – οργή και αγανάκτηση προκαλεί το αντιεπιστημονικό δελτίο ενημέρωσης που εκδόθηκε από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία

1. Πρέπει οι παιδίατροι να τονίζουν τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου από τον κορωνοιό COVID-19 και όχι τις σπανιότατες παρενέργειες των εμβολιασμών , δηλαδή αγαπητοί συνάδελφοι πρέπει να μην αναφερόμαστε στους θανάτους – μυοκαρδίτιδες – περικαρδίτιδες – θρομβώσεις – αλλεργικές αντιδράσεις (shock) Guillain Barre κ.α.

2. Το τείχος προστασίας δεν επετεύχθη λόγω της #άρνησης των ηλικιωμένων να εμβολιαστούν, μάλιστα δε θεωρούν ότι για να επιτύχουμε #ανοσία πληθυσμού πρέπει να έχουμε 90% εμβολιαστική κάλυψη ..  

Αποτελεί όνειδος όταν Παιδίατροι ψεύδονται και παραπλανούν γονείς αποσκοπώντας στον εμβολιασμό των παιδιών με ένα #πειραματικό εμβόλιο , το οποίο μάλιστα δεν είναι ασφαλές ούτε αποτελεσματικό…», γράφει χαρακτηριστικά.

Μόνον #θυμό – #οργή και αγανάκτηση προκαλεί το #αντιεπιστημονικό δελτίο ενημέρωσης που εκδόθηκε από την #Ελληνική_Παιδιατρική_Εταιρεία :
1. Πρέπει οι παιδίατροι να τονίζουν τις δυσάρεστες #συνέπειες της νόσου από τον κορωνοιό COVID-19 και όχι τις σπανιότατες #παρενέργειες των εμβολιασμών , δηλαδή αγαπητοί συνάδελφοι πρέπει να μην αναφερόμαστε στους #θανάτους – #μυοκαρδίτιδες – περικαρδίτιδες – #θρομβώσεις – αλλεργικές αντιδράσεις ( shock ) Guillain Barre κ.α.
2. Το τείχος προστασίας δεν επετεύχθη λόγω της #άρνησης των ηλικιωμένων να εμβολιαστούν , μάλιστα δε θεωρούν ότι για να επιτύχουμε #ανοσία πληθυσμού πρέπει να έχουμε 90% εμβολιαστική κάλυψη ..
Αποτελεί #όνειδος όταν Παιδίατροι ψεύδονται και παραπλανούν γονείς αποσκοπώντας στον εμβολιασμό των παιδιών με ένα #πειραματικό εμβόλιο , το οποίο μάλιστα δεν είναι #ασφαλές ούτε #αποτελεσματικό ..

Related posts

Δέκα ιατρικοί μύθοι που οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να πιστεύουν

Newsroom

Δ.Κούβελας: Όλοι είχαν φαγωθεί ότι θέλουν κατεπειγόντως εμβόλια .Το ότι θα έπρεπε τα εμβόλια αυτά να μην έχουν παρενέργειες και να δουλεύουν δεν το σκεφτόταν κανένας;»

Newsroom

Κορωνοϊός:Ιταλός γιατρός που εργάστηκε στο νοσοκομείο Shenzhen στην Κίνα διορίστηκε από την κινεζική κυβέρνηση για να συμμετάσχει στην ομάδα μελέτης του ιού της πνευμονίας του Wuhan ή του Corona-Virus