ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διεθνή ΝέαΕιδήσεις

Daily Telegraph: Αποκαλύψεις για wuhan

Αποκαλύψεις για wuhan: Μετά έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph

Έρευνα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph αποκάλυψε ότι οι 26 από τους 27 επιστήμονες, οι οποίοι υπέγραψαν στις 7 Μαρτίου 2020 μία επιστολή που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό κύρους Lancet , μέσω της οποίας χαρακτήριζαν ως συνομωσιολόγους όλους εκείνους που υποστηρίζουν την εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού , είχαν σχέσεις με Κινέζους ερευνητές είτε ως συνάδελφοι είτε ως χορηγοί ..

Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την ερευνητική προσπάθεια έχουν διαδραματίσει οι Έλληνες ερευνητές :

ΤΣΙΟΔΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΚΩΣΤΑΚΗ – ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ –

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πολλοί από αυτούς συμμετέχουν ενεργά στη #διαχείριση της πανδημίας ενός ιού στην κατασκευή του οποίου φαίνεται να συνέβαλλαν ..

Υπενθυμίζουμε ότι όταν ο Νομπελίστας #Montagnier είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο της εργαστηριακής κατασκευής του ιού , τότε πληθώρα επιστημόνων είχαν προστρέξει να τον αμφισβητήσουν .. Χαρακτηριστική είναι η ανοιχτή επιστολή του γενετιστή κ. #Αντωναράκη , ο οποίος καταλήγει γράφοντας :

Η πρόθεσή μου κ. Καθηγητά δεν είναι να μειώσω την αξία της προηγούμενης συνεισφοράς σας στην Επιστήμη ( #ανεύρεση του ιού HIV ως αίτιο του #AIDS ) και στην ανθρωπότητα , αλλά να διευκρινίσω ότι μια προσεκτική εξέταση των δεδομένων #αποκλείει οριστικά την πιθανότητα ότι αυτός ο νέος ιός είναι #εργαστηριακό_προϊόν …

 

 

Related posts

Ο ΙΣΑ στέλνει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο το Βόβολη

Newsroom

Βόμβα από την ιατροδικαστή Απ. Ακριβούση:«Οι θρόμβοι που παρατηρούνται σε περιστατικά μετά από εμβολιασμό δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασσικούς θρόμβους»

Newsroom

Κατατέθηκε η τροπολογία στη βουλή για το Επίδομα ακρίβειας των 200 ευρώ – Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι πληρωμές