ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διαγωνισμός – Προσκλήσεις

Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κομμάτια και Θρύψαλα»

Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κομμάτια και Θρύψαλα»

 

 

Το Greekaffair.gr σας πάει θέατρο και δίνει τη δυνατότητα σε 5  τυχερούς να κερδίσουν από μια δωρεάν διπλή πρόσκληση και να βρεθούνε στο STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ . Για να παρακολουθήσουνε την παράσταση «Κομμάτια και Θρύψαλα» 50 Χρόνια: του Γιώργου Σκούρτη.

 

Βασική προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό είναι να κάνετε like την σελίδα του www.greekaffair.gr στο facebook, να κοινοποιήστε το άρθρο και στη συνέχεια να μας προωθήσετε  τα στοιχειά σας (ονοματεπώνυμο Διεύθυνση  τηλ. ) στο email info@greekaffair.gr τότε αυτομάτως μπαίνετε στη κλήρωση για να διεκδικήσετε δωρεάν  μια από τις 5 δίπλες προσκλήσεις για την παράσταση «Κομμάτια και Θρύψαλα»

 

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31/3  στις 12:00 μμ του 2024. Οι  τυχεροί θα ανακοινωθούνε το απόγευμα της Κυριακής  31/3 στην σελίδα το φβ η μέσω email  

 

   

   

  Λίγα λόγια για την παράσταση:

  Η ιστορικής σημασίας τριλογία του Σκούρτη, που πρώτη φορά παρουσιάζεται στο σύνολο της, όπως ζήτησε ο ίδιος από το Γιώργο Λιβανό να πράξει! 

  Οι Θεατρίνων Θεατές παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία και το Κύκνειο άσμα του Σκούρτη “Σοκ.
  Ο Γιάννης Σολδάτος κατανοεί ουσιαστικά τη γραφή του Σκούρτη, που μιλά για μια ζωή χωρίς ψευδαισθήσεις του νεοέλληνα, ακτινογραφεί την καθημερινότητα, εικονογραφεί μια σύγχρονη ουτοπική κοινωνία και παραδίδει ένα σύγχρονο, εμβληματικό κείμενο, βαθιά πολιτικό, πανανθρώπινο και επίκαιρο όσο ποτέ !!

  Που μας καλεί να ελευθερώσουμε μια ανεξέλεγκτη κραυγή. Γίνεται;
  Μια σάτιρα με χιούμορ, τρυφερότητα, λυρισμό και σκληρότητα που δεν αφήνει τίποτα όρθιο, ένα έργο για αυτούς που ονειρεύονται τη νύχτα και δεν τους αρκεί μια φορά για να ζήσουν, που στοχεύει μετά από πολύμηνες πρόβες να γίνει μια από τις επιτυχίες της χρονιάς!

   

  Διαβάστε περισσότερα εδω 

  Related posts

  Διαγωνισμός Βιβλίου: Άσπιλοι Ένοχοι – Το καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα της Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη

  Κερδίστε διπλές προσκλήσεις και παρακολουθήσετε live τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου & την Βιολέτα Ίκαρη στο ANODOS Live stage

  Διαγωνισμός Βιβλίου: «Το καροτσάκι στον Αλιάκμονα» – Το βιβλίο της Λένας Δημητριάδου