ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Δήλωση ομολογία του CEO της Pfizer – Α.Μπουρλά: Οι δύο δόσεις δεν προσφέρουν καθόλου ανοσία – Οι τρεις… πολύ λίγη (βίντεο)

Δήλωση ομολογία του CEO της Pfizer – Α.Μπουρλά: Οι δύο δόσεις δεν προσφέρουν καθόλου ανοσία – Οι τρεις… πολύ λίγη (βίντεο) 

Μια ομολογία που θα συζητηθεί και θα ανάψει «φωτιές» στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και στα πιστοποιητικά εμβολιασμού έκανε ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

Ο Α.Μπουρλά μιλώντας για την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων εμβολίων κατά της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού παραδέχθηκε (αυτό που βεβαίως ήταν ήδη γνωστό στους σοβαρούς επιστήμονες) ότι η μετάδοση δεν σταματά ακόμα και με τρεις δόσεις.

Είπε χαρακτηριστικά: «Οι δύο δόσεις του εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία, εάν την προσφέρουν κι αυτή. Οι τρεις δόσεις με αναμνηστική, προσφέρουν εύλογη προστασία από νοσηλεία και θανάτους… λιγότερη προστασία από μόλυνση».

Παρόλα αυτά από τη στιγμή που η Pfizer συνεχίζει να βγάλει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια από τους εμβολιασμούς ο ίδιος ζητά ο κόσμος να εμβολιαστεί και με τέταρτη και με πέμπτη δόση κτλ.

Και φυσικά τα «θέλω» του τα ικανοποιούν πρόθυμοι πολιτικοί, οι οποίοι επιβάλουν εμβολιασμούς στους πολίτες.

https://twitter.com/VigilantFox/status/1480689293781868546?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1480689293781868546%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fygeia%2F1049022_omologia-ampoyrla-oi-dyo-doseis-den-prosferoyn-katholoy-anosia-oi-treis-poly-ligi

 

Related posts

Καύσωνας: Δωρεάν είσοδος για τρεις μέρες σε οργανωμένες παραλίες

Σε εφαρμογή μπαίνει από σήμερα το «καλάθι του νοικοκυριού» – Αυτά είναι τα 51 προϊόντα

Newsroom

Προκλητική navtex από την Τουρκία στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης

Newsroom