ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Δείτε αποκλειστικό ρεπορτάζ από το “Greek taste beyond borders” 2018 (Βίντεο)

To greekaffair.gr σε συνεργασία με τη SIGMA ONLINE TELEVISION  σας παρουσιάζει αποκλειστικό ρεπορτάζ του “Greek taste beyond borders” .(Βίντεο)

Η Σοφία Στάμου & το SIGMA ONLINE TELEVISION σε συνεργασία με το ελληνικό ψηφιακό περιοδικό  greekaffair.gr σας παρουσιάζουν το  αποκλειστικό ρεπορτάζ από την 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018,  συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2018 υπό τη μορφή (Pre – Conference Event) στο Ecali Club.

Δείτε αποκλειστικές δηλώσεις από τους διοργανωτές τον κ. Φίλιππο Κούτρα ιδρυτής του Estiatoria.gr  και δημιουργός της καμπάνιας  “Greek taste beyond borders” , ο κ. Νίκος Νάσιουτζικ συνδιοργανωτής και στρατηγικός σύμμαχος του “Greek taste beyond borders”, ο κ. Γιάννης Γεωργακάκης CEO του The Ecali Club το οποίο αποτελεί μεγάλο υποστηρικτή με την ECALI SA.

Επίσης δηλώσεις στην κάμερα του  SIGMA ONLINE TELEVISION κάνανε και οι Υποστηρικτές του «Greek taste beyond borders» Ηλίας Μαμαλάκης, Ντίνα Νικολάου, Μίλτος Καρούμπας, Γιώργος Τσελεμεντές ,Σοφία Στάμου , κ.α

Από το Χώρο τον Media Δηλώσεις κάνανε ο Δημοσιογράφος krikor tsakitzian Ο Πρόεδρος  του Greekaffair.gr Κυριάκος Τσικορδάνος  η Πρόεδρος της Media sigma online television Σοφία Στάμου

Δηλώσεις υπήρξαν όμως και  από το χώρο της Πολιτικής σκηνής  όπως η εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων κυρία Μαρία Λογοθέτη (Πρόεδρος ΕΑΤΑ και Διευθύντρια του γραφείου Δημάρχου)  ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, καθώς και εκπρόσωπος του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Δηλώσεις όμως είχαμε και από τον καλλιτεχνικό χώρο και από την συγγραφέα παιδικών παραμυθιών κ Πόπη Γιαννάκου.

Τι είναι όμως το “Greek taste beyond borders”;

 Το “Greek taste beyond borders” μέσα από το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας 1st international Hellenic Gastronomy Conference 2018 αποτελεί μια θεσμική καμπάνια που έχει ως στόχο την ενίσχυση και ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και την εξάπλωση της ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως. Απαρτίζεται από διεθνείς προσωπικότητες Ελλήνων και από διάφορες χώρες του κόσμου με αναγνωρισμένη καριέρα, οι οποίοι υποστηρίζουν αυτή τη μοναδική και καινοτόμα καμπάνια, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα των υπουργείων: Οικονομίας & Ανάπτυξης και  Υπουργείο Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων καθώς και άλλων σημαντικών φορέων και οργανισμών. Το μέλλον του συνεδρίου ήδη διαγράφεται λαμπερό, αφού έχει κινήσει το ενδιαφέρον για μια δεύτερη διοργάνωσή του σε χώρες της Ευρώπης και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Τα οφέλη για τους συνέδρους θα είναι υψίστης σημασίας όπως: η δημιουργία συμμαχιών-συνεργιών, δικτύων διανομών, συμβουλών πάνω σε σύγχρονο branding, marketing & networking με κάλυψη σε κάθε τομέα της γαστρονομίας όπως: Εστίαση, Παραγωγή & Εξαγωγή προϊόντων καθώς και Γαστρονομικός τουρισμός. Αναμένεται η συμμετοχή από 50 χώρες του κόσμου και θα παραστούν σαν ομιλητές πολύ σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας γαστρονομίας, όπως και ο Ρώσος Leonid Gelibterman “Member of the Advisory Board of the United Nations World Tourism Organizations (UNWTO) Gastronomy Network”. Αναμένεται η τηλεοπτική κάλυψη από 15 χώρες. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και διοργανωτής ο κ. Φίλιππος Κούτρας (ιδρυτής του Estiatoria.gr). Στη συνδιοργάνωση o κ. Νίκος Νάσιουτζικ. Μεγάλος υποστηρικτής η ECALI SA και το The Ecali Club, που έχει ήδη εντάξει την καμπάνια κάτω από το Concept | Repositioning Greece.

Related posts

«Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα

«Άγιος Παΐσιος – από τα φάρασα στον ουρανό»: Ένας ξάδελφός σπέρνει στην ψυχή του Αρσενίου την αμφιβολία για τη θεότητα του Χριστού

Newsroom

Σε δημοπρασία ο όρκος του Κολοκοτρώνη και της Πελοποννησιακής Γερουσίας!

Newsroom