ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Έγκλημα Τέμπη: Να μην εμφανιστεί η «γαλάζια» Παπακώστα στην παρέλαση…

Έγκλημα Τέμπη: Να μην εμφανιστεί η «γαλάζια» Παπακώστα στην παρέλαση, ζητούν συγγενείς θυμάτων – Έντονες αντιδράσεις

 

«Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας.

 

Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι οικογένειες Νικόλαου και Χρήστου Πλακιά, ζητώντας να μην παραστεί στους επισήμους η βουλευτής της ΝΔ στα ΤρίκαλαΚατερίνα Παπακώστα.

 

«Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας. Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει», επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι οικογένειες της Χρύσας, της Αναστασίας και της Θώμης, τριών εκ των θυμάτων των Τεμπών.

 

«Δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα με όλους τους άλλους πολιτικούς όλων των κομμάτων. Εάν η συγκεκριμένη βρίσκεται στην παρέλαση ζητάμε από όλους τους παραστάτες όλων των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού φτάνοντας μπροστά της, να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του. Θα είναι η ύστατη τιμή για τα παιδιά μας. Ελάτε δίπλα μας για τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και για κανέναν άλλο λόγο», αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε τοπικά ΜΜΕ.

«Το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται Βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων», καταλήγουν οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Αναλυτικά

«Σε δυο ημέρες ξημερώνει 25η Μαρτίου ημέρα που οι επίσημοι θα πιάσουν τις θέσεις στις εξέδρες για να αποσπάσουν τις τιμές όλων όσων θα παρελάσουν.

Εμείς οι οικογένειες των θυμάτων των Τέμπη στο Νομό Τρικάλων ζητούμε τη μη παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα από αυτή τη γιορτινή μέρα για την πόλη των Τρικάλων.

Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας. Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει. Εμείς θα είμαστε εκεί ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων χωρίς να ανοίξουμε το στόμα μας με απέραντο σεβασμό στον κόσμο των Τρικάλων, για να χειροκροτήσουμε τη νεολαία της πόλης, βλέποντας στα πρόσωπα των μαθητών τα πρόσωπα της Χρύσας, της Αναστασίας και της Θώμης και όλων των παιδιών που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ τόσο άδικα.

Δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα με όλους τους άλλους πολιτικούς όλων των κομμάτων. Εάν η συγκεκριμένη βρίσκεται στην παρέλαση ζητάμε από όλους τους παραστάτες όλων των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού φτάνοντας μπροστά της, να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του. Θα είναι η ύστατη τιμή για τα παιδιά μας. Ελάτε δίπλα μας για τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και για κανέναν άλλο λόγο.

Το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται Βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων».

Οι οικογένειες

Πλακιά Νικολάου
Πλακιά Δημητρίου

Related posts

Καλάβρυτα: To ειδυλλιακό θέρετρο της Δυτικής Ελλάδος

Στροφή στις μακροχρόνιες μισθώσεις θα κάνουν από Σεπτέμβριο χιλιάδες ελληνικά ακίνητα Airbnb

Newsroom

Ζάκυνθος: Το λιμενικό απαγόρευσε κάθε είδους πρόσβαση στο Ναυάγιο -Αγνωστο αν θα «ανοίξει» το καλοκαίρι

Newsroom