Greekaffair.gr: Η άλλη πλευρά της ενημέρωσης
Συνταγές

Φέτες ψαριού τηγανίτες με σάλτσα μουστάρδας

Φέτες ψαριού τηγανίτες με σάλτσα μουστάρδας του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ετοιμάζουμε την μαρινάδα μας σε ένα μπόλ ανακατεύοντας όλα τα υλικά,βουτάμε μια μια τις φέτες ψαριού και τις βάζουμε πάλι μια μια σε σακουλάκια και τις τοποθετούμε στο ψυγείο για 8 ώρες περίπου. Ετοιμάζουμε την σάλτσα μουστάρδας ανακατεύοντας την κρέμα γάλακτος με το κρασί προσθέτουμε την μουστάρδα το εστραγκόν και την κάπαρη. Παίρνουμε τις φέτες ψαριού τις σκουπίζουμε και τις τηγανίζουμε στο βούτυρο μας. Τοποθετούμε την κάθε φέτα ψαριού σε ένα πιάτο και περιχύνουμε απο επάνω με την σάλτσα μουστάρδας.

ΥΛΙΚΑ

4 ΦΕΤΕΣ ΨΑΡΙ (ΣΟΛΟΜΟ, ΣΦΥΡΙΔΑ,ΜΥΛΟΚΟΠΙ)

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΛΑΤΙ

2 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΖΑΧΑΡΗ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΔΥΝΑΤΗ

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΠΑΡΗ

 

Related posts

Ψαρόσουπα Συναγρίδα

Τσιπούρα με λαχανικά

Newsroom

Σούπα μινεστρόνε

Newsroom