ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διεθνή ΝέαΕιδήσεις

Φλωρεντία: Συγκρούσεις μετά τη διαδήλωση κατά των περιοριστικών μέτρων (βιντεο)

Φλωρεντία: Συγκρούσεις μετά τη διαδήλωση κατά των περιοριστικών μέτρων, η αστυνομία κυνήγησε  τους διαδηλωτές στους εμπορικούς δρόμους

Συγκρούσεις σημειώθηκαν στη Φλωρεντία μετά τις διαδηλώσεις κατά του νέου τοπικοιύ dpcm (lock down) και τα περιοριστικά μέτρα. Οι διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα, όπως γυάλινες φιάλες εναντίον της αστυνομίας, η οποία απάντησε με κυνηγητό κατά μήκος της κεντρικής Via Calzaioli και υποχρέωσε τους διαδηλωτές να υποχωρήσουν για δεκάδες μέτρα ενώ ένα δεύτερο τμήμα τω ν διαδηλωτών έφτασε στην καρδιά εμπορικού κέντρου, στην πλατεία Strozzi.

Η διαδήλωση, για την οποία δεν είχε δοθεί άδεια να πραγματοποιηθεί,  συμμετείχαν άτομα διαφόρων πολιτικών υποβάθρων, για να διαμαρτυρηθούν για το δικαίωμα και το εύρος στον ανταγωνισμό. Μεταξύ αυτών, πολλοί άνθρωποι οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά αλλά εγκατέλειψαν τη διαδήλωση μετά τις συγκρούσεις.

 

 

Πηγη www.ilfattoquotidiano.it

Related posts

ΥΠΕΞ. Ν.Δένδιας προς Άγκυρα και Τρίπολη: «Δεν μπορείτε να συμφωνήσετε για ΑΟΖ – Δείτε τον χάρτη – Υπάρχει η Κρήτη ανάμεσα»

Newsroom

«Θύμα» του κορωνοϊού :Αναβάλλεται ο 9ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας για λόγους προστασίας με απόφαση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων

Η «Μήδεια» χτύπησε και το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ: Kατέρρευσε η οροφή στα ηλεκτροκάμηνα της μονάδας νικελίου.

Newsroom