ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ροή ΕιδήσεωνΥγεία

Κ.Φαρσαλινός: «Φαρσοκωμωδία τα rapid-test – Έχουν αξιοπιστία 5%»

Κ.Φαρσαλινός: «Φαρσοκωμωδία τα rapid-test – Έχουν αξιοπιστία 5%»

Tρομερές καταγγελίες από τον γνωστό καθηγητή Κ. Φαρσαλινό που ανατρέπουν όλο το αφήγημα της πανδημίας 

 

Ως «μια από τις μεγαλύτερες φαρσοκωμωδίες στην ιστορία της ιατρικής επιστήμης», περιέγραψε τους μαζικούς ελέγχους του πληθυσμού με rapid-test ο  Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

 

Ο Κ.Φαρσαλινός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό AlertTV δήλωσε πως το σχέδιο των μαζικών ελέγχων  με rapid-test που έχει θέσει εφαρμογή η κυβέρνηση δεν οδηγεί πουθενά, αντίθετα δίνει σε τεράστια ποσοστά λάθος αποτελέσματα, καθώς θετικά τεστ είναι στην πραγματικότητα αρνητικά και το αντίστροφο.

«Δεν υπάρχει διαγνωστικός έλεγχος που να γίνεται με αυτόν τον τρόπο και να έχει οποιαδήποτε αξία», δήλωσε  μεταξύ άλλων ο Κ.Φαρσαλινός

«Στα self-test που δεν διαφέρουν πολύ από τα rapid-test, ίδια τεχνολογία είναι, επί συνόλου 40-45 εκατ. ελέγχων 2,5 εκατ. θετικά από τα οποία τα πραγματικά θετικά, γιατί γινόταν επανέλεγχος ήταν 130.000.

Αυτά τα στοιχεία είναι μέχρι 26 Οκτωβρίου. Μιλάμε για αξιοπιστία θετικού αποτελέσματος 5%.  Σκεφτείτε πόσα είναι τα ψευδώς αρνητικά»¨, είπε ο Κ.Φαρσαλινός για να προσθέσει ότι αν και έλεγχοι πρέπει να γίνονται εντούτοις αυτοί πρέπει να γίνονται όταν υπάρχει σαφής υποψία νόσου ή μόλυνσης σε συγκεκριμένες ομάδες που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νοσήσουν όπως οι υγειονομικοί.

Άρα λοιπόν, εκείνο που συμπεραίνεται από τα όσα ανέφερε ο γνωστός καρδιολόγος και ερευνητής υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είναι ότι τα δυστοπικά μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση τα δυο τελευταία χρόνια, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα στις ζωές και την καθημερινότητα μας και στερώντας μας από βασικές και συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες, βασίζονται σε ψευδή στοιχεία!

 

Επιτέλους δεν υπάρχει εισαγγελέας σε αυτή την χώρα να αξιοποιήσει τούτες  τις καταγγελίες;

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Related posts

Έρχεται νέα άρση μέτρων: «Ανοίγει» η διασκέδαση, παραμένει η υποχρεωτικότητα της μάσκας μόνο όταν….

Κι όμως υπάρχουν πολιτικοί που ζητούν συγγνώμη

Newsroom

Κλ. Μαρουσάκης για τις κατηγορίες περί μη έγκαιρης πρόγνωσης – Απόδοση ευθυνών εκεί που πρέπει γιατί αλλιώς θα ζήσουμε μια από τα ίδια

Newsroom