ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μουσική live - Νέες Κυκλοφορίες

Κώστας Tουρνάς – Φίλιππος Πλιάτσικας: Δυο βαλίτσες με τραγούδια

Κώστας Tουρνάς – Φίλιππος Πλιάτσικας: Δυο βαλίτσες με τραγούδια – στο Μύλος Club Θεσσαλονίκη -Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Φεβρουάριου 2024

 

Δύο από τους πιο επιδραστικούς και εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, συναντιούνται για πρώτη φορά και ενώνουν τις φωνές τους στην σκηνή του Θεάτρου ΄Άλσος με δυο βαλίτσες με τραγούδια!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ένας από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνει την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ξέρει καλά να βάζει φωτιά στα συναισθήματα και να ζωντανεύει τις παρέες! Ένας καλλιτέχνης που έχει διαγράψει μακρά και πλούσια πορεία στον χώρο της μουσικής αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία με τραγούδια – επιτυχίες που τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα!

Φέτος το χειμώνα μας παραδίδει μια ακόμη δισκογραφική πρόταση με το άλμπουμ «Αφιερωμένο» κι ετοιμάζεται για την μουσική συνάντηση της σεζόν!

 

Ο Κώστας Τουρνάς, ένας καλλιτέχνης που έβαλε την δική του σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία, με μια σπάνια μουσική διαδρομή, προχωρά εδώ και χρόνια σ’ έναν δρόμο αποκλειστικά δικό του. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά «δικά μας τραγούδια…» από αυτά που βρίσκουν την καρδιά μας! Εφευρετικός, ουσιαστικός, ευθύς και πάντα…νέος, συνδυάζει την πείρα μιας τεράστιας καριέρας με τη φρεσκάδα ενός αιώνιου έφηβου και εραστή της μουσικής.

Κώστας Τουρνάς – Φίλιππος Πλιάτσικας.

Με δυο βαλίτσες τραγούδια, σε μια ιδιαίτερη συνεργασία, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, μας προσκαλούν σε μια μουσική συνάντηση, μια μουσική γιορτή, με νοσταλγικές μελωδίες, θρυλικά τραγούδια υπέροχα ντουέτα, εικόνες, συναισθήματα και πολλές εκπλήξεις

 

Οι «Παλιές αγάπες…» «Αφιερωμένο», «Μην της το πεις», «Μια προσευχή», «Δεν μετανιώνω», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Όπου φυσάει ο άνεμος», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όμορφη», τραγούδια που όλοι, λίγο ή πολύ σιγοτραγουδήσαμε, συνταξιδέψαμε σε φάσεις της ζωής μας, είναι κάποια από αυτά που θα ζεστάνουν όπως κάνουν πάντα τις ψυχές μας.

Related posts

Κώστας Τουρνάς – Φίλιππος Πλιάτσικας έρχονται με “δύο βαλίτσες τραγούδια” στο Θέατρο Άλσος

Newsroom

Αναβάλλονται οι δυο μεγάλες συναυλίες στο νησί της Μυτιλήνης

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η φετινή μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του!