Κρέμα καραμελέ: Ένα κλασσικό απεριτίφ που φτιάχνετε εύκολα και πολύ γρήγορα.
Αν ανήκετε στους οπαδούς της κρέμας καραμελέ, τότε θα γνωρίζετε τη διαφορά της έτοιμης από την αυθεντική. Φτιάξτε αυτό το υπέροχο επιδόρπιο με σπιτικά υλικά και απολαύστε το μοναδικό αποτέλεσμα.
ΥΛΙΚΑ
Για την καραμέλα
- 200 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. νερό
-
Για την κρέμα
- 700 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες
- 300 γρ. Κρέμα Γάλακτος πλήρης
- φλούδα από 1 λεμόνι + 1 πορτοκάλι, σε μεγάλα κομμάτια (τις παίρνουμε με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά, χωρίς το λευκό μέρος)
- 8 αβγά
- 200 γρ. ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου