«Μανιτάρια με σκόρδο και βαλσάμικο» του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ
‘Oποια ποικιλία βρείτε, από πλευρώτους ως portobello ή απλά μανιτάρια. Είναι αντιοξειδωτικά, βιταμινούχα, πεντανόστιμα.
200 γραμμάρια μανιτάρια
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ξύδι μπαλσάμικο κόκκινο, θυμάρι, θρούμπι δενδρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε τα μανιτάρια σε φέτες ή βάλτε τα ολόκληρα αν είναι μικρά
Ζεστάνετε ελαφρά ένα μεγάλο τηγάνι και ρίξτε το ελαιόλαδο
Ροδίστε καλά τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, αρωματικά, ανακατέψτε
Ρίξτε το σκόρδο ψιλοκομμένο και ανακατέψτε για άλλο 1 λεπτό
Ρίξτε το μπαλσάμικο, ανακατέψτε
Έτοιμο!