ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Συνταγές

«Μανιτάρια με σκόρδο και βαλσάμικο» του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ

«Μανιτάρια με σκόρδο και βαλσάμικο» του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ

‘Oποια ποικιλία βρείτε, από πλευρώτους ως portobello ή απλά μανιτάρια. Είναι αντιοξειδωτικά, βιταμινούχα, πεντανόστιμα.

 

200 γραμμάρια μανιτάρια
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ξύδι μπαλσάμικο κόκκινο, θυμάρι, θρούμπι δενδρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Κόψτε τα μανιτάρια σε φέτες ή βάλτε τα ολόκληρα αν είναι μικρά
Ζεστάνετε ελαφρά ένα μεγάλο τηγάνι και ρίξτε το ελαιόλαδο
Ροδίστε καλά τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, αρωματικά, ανακατέψτε
Ρίξτε το σκόρδο ψιλοκομμένο και ανακατέψτε για άλλο 1 λεπτό
Ρίξτε το μπαλσάμικο, ανακατέψτε

 

Έτοιμο!

 

Related posts

Λαχανοντολμάδες Παραδοσιακοί

Τσικνοπέμπτη 10 συμβουλές για πετυχημένο ψήσιμο

Παραδοσιακή Μανιταρόπιτα