ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Μαρία Καρυστιανού: Αστυνομικός μου είπε πως μπάζωσαν» …

Μαρία Καρυστιανού: Τη δεύτερη μέρα από το έγκλημα στα Τέμπη αστυνομικός μου είπε πως μπάζωσαν τον χώρο «για να κάνουν τρισάγιο»

 

Ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε η Μαρία Καρυστιανού για το έγκλημα στα Τέμπη στην εκπομπή Αντιθέσεις, αποκάλυψη που επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τη συγκάλυψη που έχει γίνει πάνω στην τραγωδία και το θάνατο 57 ατόμων.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία στα Τέμπη συνέβη την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και όπως καταγγέλλει η Μαρία Καρυστινού, δύο ημέρες μετά βρέθηκε στο σημείο για να γνωρίσει από κοντά τη συγκάλυψη που έγινε μέσω μπαζώματος του σημείου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε: «την Πέμπτη το πρωί πήγα στο σημείο και είδα ότι είχαν απομακρυνθεί σχεδόν όλα. Είχε παραμείνει στην άκρη μόνο ένα βαγόνι και κάτι συντρίμμια. Όλος ο υπόλοιπος χώρος είχε πατηθεί με χώμα φρέσκο. Ήταν ένας αστυνομικός εκεί και τον ρώτησα τι συμβαίνει εδώ…που πήγαν τα βαγόνια..γιατί εδώ είναι τόπος εγκλήματος. Μου απάντησε: “Οι οδηγίες που έχουμε είναι ότι πρέπει να στρώσουμε το χώμα γιατί εδώ θα γίνει τρισάγιο”».

 

 

 

 

Πηγη antitheseis

Related posts

Άγιος Σαμψών ο ξενοδόχος, ο πατέρας των Νοσοκομείων – Η μνήμη του τιμάται στις 27 Ιουνίου.

Γεωργιάδης:«Αν κάποιος έχει αποφασίσει να μην εμβολιαστεί, ο ίδιος έχει αποφασίσει να ζήσει και με περιορισμούς»

Newsroom

Τσιόδρας: Κλείνουν για 15 ημέρες παιδότοποι, θέατρα χώροι καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, κέντρα διασκέδασης, δικαστήρια και γυμναστήρια