ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ειδήσεις

Με νέα 48 απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στα τρένα και τον προαστιακό

Με νέα 48 απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στα τρένα και τον προαστιακό 

 

 

Την Κυριακή το πρωί εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο πραγματοποιούν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

 

Νέα 48ωρη απεργία για το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου προκήρυξαν τα σωματεία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο. Ως εκ τούτου, κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί.

Την Κυριακή το πρωί, οι σιδηροδρομικοί θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου έχουν διακοπεί από το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Μαρτίου μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα 57 νεκρούς.

Όπως είχε ανακοινώσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), θα συνταχθεί υπόμνημα με όλα τα προβήματα που αφορούν το Σιδηρόδρομο και θα ζητηθεί άμεσα συνάντηση με το Υπουργείο Μεταφορών και τα πολιτικά κόμματα, το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να κατατεθούν οι απόψεις του σινδκαλιστικού κινήματος για τα ζητήματα ασφαλείας.

Αμέσως μετά τις συναντήσεις και λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των συζητήσεων, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να λάβει τις ανάλογες αποφάσεις.

Related posts

Κεραμέως: 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία – Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς χώρους και θα διανεμηθεί δωρεάν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Newsroom

Financial Times: «Είναι βέβαιο ότι ο Ερντογάν θα χάσει τις επόμενες εκλογές»;

Newsroom

Ανοίγουν με self test τα Λύκεια στις 12 Απριλίου – Ακολουθούν τα Γυμνάσια και τα Δημοτικά

Newsroom