ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ορθοδοξία

Είχε πει ο Μόρφου: «Θα τελειώσει μέσα στον Μάιο η περιπέτεια του κορωνοϊού»(βίντεο)

Μόρφου: «Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν όταν τελειώσει μέσα στον Μάιο η περιπέτεια του κορωνοϊού»(βίντεο)

Ο Μόρφου είχε πει λίγο μετά τα Χριστούγεννα «Θα τελειώσει μέσα στον Μάιο η περιπέτεια του κορωνοϊού»(βίντεο)

Έρχονται πολύ δύσκολες ώρες απ’ ότι φαίνεται τα δύσκολα τώρα αρχίζουν όταν τελειώσει μέσα στον Μάιο η περιπέτεια του κορωνοϊού και θα έρθουν άλλες περιπέτειες.

Και θα έρθουν και μεγαλύτερες απ’ αυτόν, θα χρειαστούμε περισσότερες υπομονές και περισσότερη πίστη και να έχετε υπόψιν και κάτι ωραίο που μου είπε ένας άγιος άνθρωπος ότι αυτή η αρρώστια θα φύγει απότομα όπως ήρθε απότομα θα φύγει απότομα και σύντομα.

Οι δοκιμασίες

Θα έχουμε άλλες δοκιμασίες θα τις περάσουμε κι αυτές και μετά θα έρθει όταν τελειώσουν και οι πόλεμοι οι παγκόσμιοι  που θα γίνουν ο γενικός πόλεμος που έλεγε και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Όταν όλα αυτά τελειώσουν αφού διαλυθεί η Ευρώπη και η Αμερική και η Τουρκία, ό,τι μείνει και όσοι μείνουν θα ζήσουν την εποχή της Ορθοδόξου Ιεραποστολής σε όλον τον κόσμο. Γι’ αυτό σας είπα προετοιμάζει τώρα με εξετάσεις ο Χριστός το καινούριο Του πλήρωμα και διαλέγει ποιους η ψυχή τους το λέει και ανάλογα θα πράξει.

Εμείς έχουμε τόσα και τόσα αυτήν την στιγμή και αύριο και μεθαύριο άλλα τόσα και μας το λένε και οι Άγιοι και μας το λένε και οι άπιστοι ακόμα, τα διάφορα κέντρα πολιτικά, γεωστρατηγικά, κάνουν πολιτικές και κοινωνιολογικές αναλύσεις μας λένε έρχεται Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος όλοι ετοιμάζονται, όλοι συντάσσονται. Το λένε και αυτοί τώρα δεν το λέει μόνο ο Άγιος Παΐσιος και ο Δημήτρης του Πρωτόπαπα που τα έλεγε από το ’72, τα λένε και αυτοί τώρα, τα ίδια και με λεπτομέρειες. Έρχονται άλλοι και μας λένε έρχεται μεγάλος σεισμός, ένας μεγάλος στην Τουρκία και ένας μεγάλος στα μέρη της Ελλάδας. Αυτός στη Σάμο ήταν μικρός.

Ο κορωνοϊός θα πάει μέχρι τον Μάη

Λοιπόν όποιος πιστεύει εάν αυτά όλα είναι αλήθεια, μας λένε επίσης έρχεται άλλη αρρώστια μετά τον δεύτερο κορωνοϊό, ο οποίος θα πάει μέχρι τον Μάη, ακούτε τι σχέδια έχουν, μέχρι τον Μάη θα διαλυθούν οι οικονομίες και όλοι οι ασθενείς θα νοσήσουν περισσότερο. Γιατί αυτή η αρρώστια λέει δεν είναι για τους υγιείς είναι αρρώστια για τους αρρώστους ένας ιός που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, όπως πάντα υπήρχε, ενισχυμένος, τροποποιημένος και μεταλλαγμένος για να πηγαινοέρχεται κάθε πέντε έξι μήνες. Όλα αυτά σκοπό έχουν την οικονομία, τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αυτόν τούτον τον πληθυσμό να τον γεμίσουν με φόβο έτσι που να κάνουν τα σχέδιά τους οι άνθρωποι του μυστικού χρήματος όχι κάποια υπερδύναμη. Ακόμα και αυτή την Αμερική τη βάζουν τώρα να κάνει εμφύλιο πόλεμο, εκεί τους οδηγούν.

 

Τώρα ήρθε αυτή η δοκιμασία αυτής της νόσου, μια ευκαιρία για ταπείνωση είναι αλλά και ευκαιρία για ομολογία όχι να τα πιστεύουμε όλα όσα μας πλασάρουν, ο νοών νοείτο, δεν θα μπω σε αυτό το θέμα. Αλλά είναι και μια ευκαιρία να εκπαιδευτούμε στην υπομονή και να δείξουμε και να φανερώσουμε και να δοκιμάσουμε την πίστη μας.

 

Related posts

Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης: Ο Χριστός είναι «το παν»

Μη το ξεχνάς! Είσαι Ορθόδοξος Έλλην!

Newsroom

Σταμάτης Σπανουδάκης: Έχω βαρεθεί ανθρώπους που πολεμούν τον Χριστό (βίντεο)

Newsroom