ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Μπλακ άουτ στην Αθήνα: Χωρίς ρεύμα από Γλυφάδα έως Κηφισιά- Πρόβλημα και στο μετρό

ΔΕΗ

Μπλακ άουτ στην Αθήνα: Χωρίς ρεύμα από Γλυφάδα έως Κηφισιά- Πρόβλημα και στο μετρό- Πότε αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση

Eκτεταμένες διακοπές ρεύματος παρατηρούνται εδώ και λίγη ώρα, σε πολλές περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν σημειωθεί εκρήξεις σε υποσταθμούς της ΔΕΗ στην Παλλήνη.

Εκτός λειτουργίας είναι η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το μετρό οι συρμοί δεν κινούνται εξαιτίας προβλήματος στην ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ.

Από το κέντρο της Αθήνας μέχρι και την Γλυφάδα ελάχιστες περιοχές έχουν ρεύμα.

Στους δρόμους επικρατεί χάος αφού δεν λειτουργούν σχεδόν πουθενά τα φανάρια.

Χωρίς ρεύμα έχει μείνει το κέντρο της Αθήνας  και πολλές ακόμη περιοχές από τη Γλυφάδα, του Ζωγράφου, τα Μελίσσια, το Ψυχικό, το Χαλάνδρι, την Παλλήνη, την Κηφισιά, το Πικέρμι, την Παλλήνη, την Ανθούσα, τη Δάφνη, την Καισαριανή, το Παγκράτι και αλλού.  Xωρίς ρεύμα έμεινε ο Βύρωνας, προβλήματα καταγράφονται και στα Γλυκά Νερά, την Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια. Στο Χαλάνδρι η διακοπή κράτησε περίπου ένα τέταρτο, ενώ πάνω από μία ώρα χωρίς ρεύμα είναι η Πεύκη.  Χωρίς ρεύμα είναι επίσης η Αρτέμιδα, ενώ διακοπή έχει σημειωθεί και από Καλλιθέα έως Αργυρούπολη. Χωρίς ρεύμα και ο Χολαργός και η Μεταμόρφωση, αλλά και τμήματα του Αμαρουσίου και της Νέας Σμύρνης.

Επίσης σε όλες αυτές τις περιοχές δεν λειτουργούν τα φανάρια. Σε συνδυασμό με το ότι είναι ώρα σχολάσματος το πρόβλημα στους δρόμους εντείνεται.

 

Στο μεταξύ, πάνω από 100 κλήσεις έχουν γίνει στην πυροσβεστική για εγκλωβισμένους σε ασανσέρ.

Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ η βλάβη σημειώθηκε στις 14:12 και έχουν αρχίσει οι εργασίες για την αποκατάστασή της, ενώ εκτιμάται ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στις 3:20 πηγές της ΑΔΜΗΕ εκτίμησαν πως σε 1 ώρα θα έχει αποκατασταθεί η βλάβη. 

Αποκαθίσταται σταδιακά και η ηλεκτροδότηση της γραμμής 2 Ανθούπολη-Ελληνικό.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ το πρόβλημα της κίνησης των συρμών περιορίζεται στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμά Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιόπουλη έως Ελληνικό.

Related posts

Αναβάλλει την επίσκεψη του στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Newsroom

Καθηγητής Ιωαννίδης: «Καταστροφικές οι καραντίνες

Άννα Βίσση – «Hotel Ερμού»: Αναστολή εμφανίσεων λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό

Newsroom