ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Κοινωνία

Νέα διεθνής διάκριση για το βίντεο «Greece- A 365-Day Destination» του ΕΟΤ (video)

Νέα διεθνής διάκριση για το βίντεο «Greece- A 365-Day Destination» του ΕΟΤ (video)

 

Νέα διεθνής διάκριση για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- A 365-Day Destination» με την Ελλάδα να λαμβάνει το δεύτερο βραβείο παγκόσμιου προορισμού, και το πρώτο στην Ευρώπη, στο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Βερολίνου Golden City Gate, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB.

Το«Greece- A 365-Day Destination» είναι ένα βίντεο που προβάλλει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό για κάθε μία ημέρα από τις 365 του χρόνου και δημιουργήθηκε από τον ΕΟΤ σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη- Κιούκα.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά βραβείο που αποσπά το βίντεο του ΕΟΤ σε διάστημα ενός εξαμήνου.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού» στο Τσενγκντού της Κίνας.

Έχει επίσης τιμηθεί με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία Τουριστική Ταινία διάρκειας έως 7 λεπτά, στο 6o Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, Zagreb TourFilm Festival όπου ξεχώρισε ανάμεσα σε 48 συμμετοχές χωρών στην ίδια κατηγορία.

Related posts

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: Καλούμε σε συντονισμό τα Καλλιτεχνικά σωματεία – Φορείς

Newsroom

Ηλεία: Ποια σχολεία κλείνουν με αφορμή τη σεισμική ακολουθία που εκδηλώνεται τις τελευταίες ημέρες

Newsroom

Σκρέκας: Οι εναλλακτικές λύσεις εάν «κλείσει τις στρόφιγγες» του αερίου η Ρωσία