ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Τηλεόραση - Ραδιόφωνο

Ο τελικός του Conference League και στο Mega live

Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Και από το Mega live  ο τελικός του Conference League

 

Το Mega εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης του ιστορικού τελικού του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα, ο οποίος θα μεταδοθεί σε παράλληλη μετάδοση με την Cosmote TV.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του MEGA ο τελικός του Europa Conference League, θα μεταδοθεί live και από το μεγάλο κανάλι διαμορφώνοντας έτσι εκτάκτως το πρόγραμμα του οπου θα έχει ως εξής

21:00 PREGAME [W200187]
22:00 ΤΕΛΙΚΟΣ CONFERΕNCE LEAGUE : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ [W200188]
01:00 POST GAME [W200189]

Έτσι η Cosmote TV, η οποία έχει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA, συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για τη μετάδοση του ιστορικού τελικού του Europa Conference League, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μάϊου στην Αθήνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

 

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, η Cosmote TV ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να μεταδοθεί ο εν λόγω τελικός και από κάποιο ελεύθερο κανάλι κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπικές του ενέργειες φρόντισε το κανάλι του να να αρπάξει την ευκαιρία και εξασφαλίζει τα δικαιώματα, χωρίς να έχει γίνει – προς το παρόν τουλάχιστον – το ποσό που θα καταβάλλει.

 

 

Related posts

Πρεμιέρα για την ταινία «’Ο Άνθρωπος του Θεού» στον ANT1

Όσα δεν ξέρω για την εξομολόγηση – Μία εκπομπή στην Πειραϊκή Εκκλησία (VIDEO)

Πατήρ Θεοφάνης

Σήμερα, Τρίτη 23 Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ, προβάλλεται στην ΕΡΤ1 η πολυβραβευμένη και κοσμογυρισμένη ταινία EL GRECO του Γιάννη Σμαραγδή.

Newsroom