ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Ωμός εκβιασμός της N. Μπακογιάννης: «Αν δεν μας στηρίξετε τα πράγματα θα είναι δύσκολα»

Ωμός εκβιασμός από την Nτόρα Μπακογιάννη  σε κατοίκους των μειονοτικών χωριών της Ροδόπης «Αν δεν μας στηρίξετε τα πράγματα θα είναι δύσκολα»

  

Σε ωμό εκβιασμό δείγμα του τι θα ακολουθήσει με παντοδύναμη κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη από τη Ροδόπη. Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ βρέθηκε σε χωριά της ορεινής Ροδόπης όπου συναντήθηκε με τους φορείς, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους κατοίκους της πόλης, απειλώντας ότι «εάν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πάρα πολύ. Και δεν το κατάλαβα. Και θέλω να το πω ευθέως.  Δεν το κατάλαβα και με φέρατε σε πολύ δύσκολη θέση, με όλους αυτούς που έδινα μάχη, όλο αυτόν τον καιρό, για τα διάφορα θέματα της μειονότητας και κάθε φορά μιλούσα ως πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής και με τους άλλους βουλευτές μαζί. Και αντ΄αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια είναι αυτά που σας λέω. Θέλω λοιπόν βοήθεια. Θέλω στήριξη».

Επιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη επεσήμανε ότι «θα αρχίσουν να μου λένε, “ρε Ντόρα, αυτοί μας μαυρίσανε”. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκάθαρα πράγματα. Το ξέρετε και εσείς, το ξέρω και εγώ. Τους βουλευτές που βγάλατε. Ό,τι βγάλατε, βγάλατε. Τώρα όμως θα βγάλετε κυβέρνηση, θα βγάλετε κόμμα. Και το κόμμα είμαστε εμείς».

Τέλος, ολοκληρώνοντας τον εκβιασμό υπογράμμισε: «Έφερα στα Χανιά 41%, που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ ιστορικά της ΝΔ, ούτε ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός. Ψηφίζουν τα Χανιά και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Για αυτό ήρθα εδώ να περάσει το μήνυμα. Και πρέπει να περάσει το μήνυμα, ότι χρειαζόμαστε εμείς που κάθε φορά μιλάμε για την μειονότητα και κάθε φορά κυνηγάμε τα θέματα αυτά, χρειαζόμαστε στήριξη, διότι εάν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

Η Ντόρα Μπακογιάννη συνέχισε λέγοντας «διότι, εάν εσείς δεν με στηρίξετε, εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω. Έτσι, ξεκάθαρα πράγματα». Διότι πώς να σας στηρίξω εγώ, όταν θα πάω στην Αθήνα και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που την ξέρουν την μειονότητα και την αγαπούν, όπως την αγαπώ εγώ».

Related posts

Αυτή είναι η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης Ερντογάν – Ποιοι δρόμοι θα κλείνουν

Μνήμες από τα τον προηγούμενο αιώνα : Όταν ακούγαμε «To ξημέρωμα θα μαζέψουμε βαμβάκι»

Newsroom