ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Τηλεόραση - Ραδιόφωνο

«Παγιδευμένοι»: Ο Δημήτρης παίρνει μία απόφαση που θα συντρίψει την Άννα

«Παγιδευμένοι»: Ο Δημήτρης παίρνει μία απόφαση που θα συντρίψει την Άννα

 

«Τρία πράγματα μας κουράζουν περισσότερο. Η συγχώρεση, οι φρούδες ελπίδες κι όταν σωπαίνουμε ενώ υποφέρουμε.»

Chuck Palahniuk

 

Η σχέση του Δημήτρη και της Άννας ακροβατεί και πάλι πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, χωρίς όμως, αυτή τη φορά, να υπάρχει δίχτυ προστασίας.

Ο Δημήτρης παίρνει μία απόφαση που θα συντρίψει την Άννα. Καταρρακωμένος, πηγαίνει στο καινούργιο τους σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά του, θέλοντας να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους. Θα αντέξει, τελικά, να χωρίσει;

Ο Ανδρέας και ο Σταύρος είναι πεπεισμένοι ότι ο Κοσμάς πυροβολήθηκε τρεις φορές, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από τον Θοδωρή που επιμένει, όμως, ότι υπήρξε μόνο ένας πυροβολισμός.

Από την άλλη, μία άγνωστη κοπέλα προσεγγίζει την Άννα κι επιμένει να την δει. Το όνομά της Μυρτώ.  Η συνάντησή τους θα βγάλει στην επιφάνεια την ιστορία του Θάνου Σταθάκη και θα ωθήσει την Άννα στο να ψάξει να τον βρει, ενώ ταυτόχρονα κι ο Δημήτρης τον ψάχνει για τη δολοφονία του Δικαστή Γεωργίου. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτές οι δύο υποθέσεις;

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου,  Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα

Στον ρόλο της Αγγελικής Ρούσσου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Λαπατάς

ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σωτηρία Ψευτούδη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.

Διανέμεται από την Madd.

Related posts

«Παγιδευμένοι»: Πρεμιέρα Δευτερά 2 Οκτωβρίου, στις 22:30

«Παγιδευμένοι»: Όλα όσα θα ακολουθήσουν στο σημερινό επεισόδιο

Newsroom

Πάσχα στον ΑΝΤ1: Με μεγαλοπρεπείς θρησκευτικές παραγωγές