Παραδοσιακά πασχαλινά κουλουράκια η πιο ωραία συνταγή με όλα τα μυστικά τις επιτυχίας.
Φτιάξτε τα πιο νόστιμα και εύκολα κουλούρια του Πάσχα, όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
ΥΛΙΚΑ για 60 μερίδες
- 1 κιλό αλεύρι μαλακό
- 20 γρ. μπείκιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 330 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 300 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
Tips
Αν δεν έχουμε κόσκινο ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα αυγοδάρτη.
Κρατάμε το υπόλοιπο αλεύρι στο σακουλάκι, γιατί μπορεί να χρειαστεί στη συνέχεια.
Μπορούμε να αφήσουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου από το βράδυ.
Όσο δουλεύουμε ένα μέρος της ζύμης καλύπτουμε το μπολ με την υπόλοιπη με μία πετσέτα, για να μην ξεραθεί.
Kαλή Επιτυχία